Krever pengene tilbake etter kurs:

Full krangel etter influenserkurs

Deltakere på influenser Anne Briths omstridte kurs forteller om hersketeknikker, truende oppførsel og raseriutbrudd. Hovedpersonen vil ikke svare på Dagbladets spørsmål.

MOTTATT EN REKKE KLAGER: Anne Brith Davidsen har flere misfornøyde kunder etter sitt såkalte «Influencer Program». Foto: Christan Roth Christensen/Dagbladet
MOTTATT EN REKKE KLAGER: Anne Brith Davidsen har flere misfornøyde kunder etter sitt såkalte «Influencer Program». Foto: Christan Roth Christensen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Er du den neste store influenceren?»

Slik lød en annonse på Snapchat som flere nordmenn i fjor vår lot seg lokke av. Bak annonsen sto influenser Anne Brith Davidsen (44), som skrev at hun søkte ti personer som hun ville tilby hjelp og oppfølging gjennom et år.

«Vil du leve av å dele din passion?», står det i innlegget.

Dagbladet har vært i kontakt med ti av deltakerne som meldte seg på kurset. Sju av dem forteller at de er svært misfornøyde. De sier at de følte seg utvalgt av den profilerte influenseren, som i disse dager er aktuell i TV 2-serien «Bloggerne».

- Jeg fikk beskjed om at jeg var én av flere hundre søkere. Jeg fikk kort tid på å bestemme meg, ellers ville plassen gå til noen andre. Når jeg ser på det i ettertid virker det som om det var en måte å få folk raskt inn, for å tjene penger, sier kursdeltaker Bodil Pedersen (47).

Dagbladet har vært i kontakt med Davidsen på telefon, som ønsket å få spørsmål på e-post.

Hun svarer at hun ikke kjenner seg igjen i beskrivelsene som framkommer i denne saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer