Jay-Z og Beyoncé:

Full «krig» etter dette: - Perverst

Detaljer i Jay-Z- og Beyoncé-bilde skaper furore.

KRITISERES: Jay-Z og Beyoncé har gjort en kampanje med Tiffany & Co. Foto: Tiffany & Co.
KRITISERES: Jay-Z og Beyoncé har gjort en kampanje med Tiffany & Co. Foto: Tiffany & Co. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er liten tvil om at Jay-Z (51) og Beyoncé (40) er blant verdens mest populære par. Duoen, som giftet seg i 2008, har dattera Blue Ivy (9) og tvillingene Rumi og Sir (4) sammen.

De overrasker stadig fansen med å dele bilder fra sin ellers ganske privat hverdag, noe som ofte ender med overskrifter i internasjonal presse.

Nå er det imidlertid ikke på grunn av et familiebilde de to artistene får oppmerksomhet, men på grunn av bilder de har tatt i samarbeid med smykkemerket Tiffany & Co.

På bildene poserer ekteparet sammen, og mens Beyoncé har en formsydd, fotsid, svart kjole, bærer ektemannen en klassisk dress for anledningen.

Det er imidlertid detaljen i bildet som gjør at det blåser opp til storm rundt «the Carters».

- Forferdet

Bak dem står nemlig maleriet «Equals Pi» av den avdøde kunstneren Jean-Michel Basquiat. Flere venner og samarbeidspartnere av Basquiat reagerer nå sterkt på bruken av kunstverket.

Blant dem er Alexis Adler, som bodde med kunstneren i ett år fra 1979. Hun sier til The Daily Beast at hun ble forferdet da hun så kampanjen med vennens bilde i bakgrunnen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer