Paris Hilton

Full krig om den svindyre forlovelsesringen

Hotellarvingen bryter angivelig loven dersom hun ikke leverer tilbake den eksklusive ringen.

SINGEL IGJEN: Paris Hilton er ikke lenger forlovet, og kan se seg nå nødt til å ta av den flotte forlovelsesringen. Foto: NTB Scanpix
SINGEL IGJEN: Paris Hilton er ikke lenger forlovet, og kan se seg nå nødt til å ta av den flotte forlovelsesringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mandag ble det kjent at forlovelsen mellom hotellarvingen Paris Hilton (37) og kjæresten Chris Zylka (33) angivelig er brutt.

Duoen har har vært sammen siden 2017, og feiret nyttår i Aspen sammen ved årsskiftet. Da kunne Zylka overraske med å gå ned på kne, med en forlovelsesring til den nette sum av 17 millioner kroner til sin kjære.

Må gi tilbake ringen

Til tross for at forlovelsen nå skal være brutt, er det fremdeles Hilton som er i besittelse av den eksklusive ringen - til eksens store fortvilelse. Det melder TMZ.

Ifølge nettstedet er det den norskættede hotellarvingen som tok initiativ til bruddet - og derfor må hun etter loven i California levere tilbake ringen hun fikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer