Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Paris Hilton

Full krig om den svindyre forlovelsesringen

Hotellarvingen bryter angivelig loven dersom hun ikke leverer tilbake den eksklusive ringen.

SINGEL IGJEN: Paris Hilton er ikke lenger forlovet, og kan se seg nå nødt til å ta av den flotte forlovelsesringen. Foto: NTB Scanpix
SINGEL IGJEN: Paris Hilton er ikke lenger forlovet, og kan se seg nå nødt til å ta av den flotte forlovelsesringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag ble det kjent at forlovelsen mellom hotellarvingen Paris Hilton (37) og kjæresten Chris Zylka (33) angivelig er brutt.

Duoen har har vært sammen siden 2017, og feiret nyttår i Aspen sammen ved årsskiftet. Da kunne Zylka overraske med å gå ned på kne, med en forlovelsesring til den nette sum av 17 millioner kroner til sin kjære.

Må gi tilbake ringen

Til tross for at forlovelsen nå skal være brutt, er det fremdeles Hilton som er i besittelse av den eksklusive ringen - til eksens store fortvilelse. Det melder TMZ.

Ifølge nettstedet er det den norskættede hotellarvingen som tok initiativ til bruddet - og derfor må hun etter loven i California levere tilbake ringen hun fikk.

Forlovelsesringen, som består av en 20-karat stor diamant, skal angivelig ha en mye høyere verdi enn det som er kjent, da Zylka skal ha fått en god pris på den - i og med at gullsmeden er en nær venn av Hilton-familien.

ENORM DIAMANT: Den eksklusive ringen har vært et fast innslag på Paris Hiltons finger de siste ti månedene, men nå må hun levere den tilbake. Foto: NTB Scanpix
ENORM DIAMANT: Den eksklusive ringen har vært et fast innslag på Paris Hiltons finger de siste ti månedene, men nå må hun levere den tilbake. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BRUDD: Etter to år som kjærester, og ti måneder som forlovede, skal forholdet mellom Paris og Chris ha kommet til veis ende. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Etter to år som kjærester, og ti måneder som forlovede, skal forholdet mellom Paris og Chris ha kommet til veis ende. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rotet bort ringen

Hvis Hilton nå «mister» forlovelsesringen, kan hun i alle fall trøste seg med at det ikke er første gang. I mars rotet hun den nemlig bort på et utested i Miami.

Ringen skal ha forlatt stjernens finger under en heftig danseøkt på utestedet RC Cola Plant, og fløy av sted.

- Hun danset med hendene sine i været, og plutselig fløy den gigantiske ringen hennes av. Hun fikk skikkelig panikk, sa et øyenvitne til Page Six den gang.

Det populære utestedet er på hele 4600 kvadratmeter, og har plass til 7000 gjester. Det var derfor litt av en jobb å få gjennomsøkt hele området.

Hilton hadde heldigvis lykken på sin side, og den gigantiske steinen ble funnet i en isbøtte, like ved der Hilton hadde danset seg inn i natten.

Fra HBOs Golden Globe-nachspiel 2018 Vis mer

Hadde store planer

Kort tid etter at forlovelsen ble kjent i januar, fortalte Hilton at hun planla å ha hele tre forskjellige bryllupsseremonier.

- Da jeg fylte 21 hadde jeg fem fester, så jeg tenker at jeg kanskje skal ha ett europeisk bryllup, ett amerikansk, og ett for alle rundt om i verden, sa hun den gang, ifølge nettstedet Page Six.

I et intervju med motemagasinet Vogue i juli, kunne stjerna avsløre at duoen hadde planer om å gifte seg innen året var omme.

Ikke lenge etter ble det derimot kjent at de utsatte bryllupet, blant annet mye grunnet sine hektiske timeplaner.

- Jeg vil ikke forhaste dette. Jeg vil at det skal være perfekt. Jeg vil dra direkte fra bryllupet på bryllupsreise, ikke bare rett tilbake på jobb - for det er den mest spesielle dagen i livet ditt, fortalte Hilton til Us Weekly etter at nyheten ble kjent.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!