Kourtney Kardashian:

Full «rumpeforvirring»: - Er dere seriøse?!

42-åringen gir følgerne så hatten passer.

REDIGERTE SØSTRE?: Både Kourtney og Kim Kardashian har stått i flere redigeringsstormer. Nå tar førstnevnte bladet fra munnen. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
REDIGERTE SØSTRE?: Både Kourtney og Kim Kardashian har stått i flere redigeringsstormer. Nå tar førstnevnte bladet fra munnen. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forrige uke ble realitystjerne Kim Kardashian (41) tatt på fersken, da hun publiserte et bilde av seg selv fra en ferie på Instagram. Bildet hadde nemlig blitt tuklet med, og ble raskt fjernet fra bildedelingstjenesten.

Nå er det søstera Kourtney Kardashian (42) som blir anklaget for bildejuks. Slike anklager vil hun imidlertid ikke ha noe av, ifølge blant andre Cosmopolitan og US Weekly.

Svarer på anklagene

42-åringen sløste liten tid da flere følgere hang seg opp i en detalj på et bilde hun publiserte på Instagrams historiefunksjon.

Der er hun avbildet i en leopardmønstret morgenkåpe, med en tilsynelatende større bakdel enn det hun vanligvis har. På bare noen sekunder sirkulerte bildet på Instagram, og enkelte tok til kommentarfelt på realitystjernas andre bilder for å påpeke den påståtte bildejusteringen.

Alt innhold på Instagrams historiefunksjon slettes automatisk etter 24 timer, men innholdet har blitt foreviget på en Kardashian-fanside.

«Herregud, er dere seriøse!? Dette er en fan som har redigert. For bedre måter å bruke tida deres på, i stedet for å analysere bilder av meg, kan dere følge Poosh (Kardashians livsstilsnettside red.anm.)», kontret Kourtney på Instagram, etterfulgt av en rekke latteremojier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer