Brooklyn Beckham og Nicola Peltz:

Full ryktestorm etter dette

Innlegg på Instagram får kommentarfeltet til å koke.

FORLOVET: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz forlovet seg for ett år siden. Nå tror flere at de har giftet deg i hemmelighet. Foto: Splash News / NTB
FORLOVET: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz forlovet seg for ett år siden. Nå tror flere at de har giftet deg i hemmelighet. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Neste uke er det ett år siden Victoria (47) og David Beckhams (46) eldste sønn, Brooklyn Beckham (22), forlovet seg med skuespillerkjæresten Nicola Peltz (26).

Forlovelsen kom bare et halvt år etter at de bekreftet forholdet i januar 2020.

Kjendissønnen delte den gledelige nyheten på Instagram - med denne bildeteksten: «For to uker siden spurte jeg min sjelevenn om hun ville gifte seg med meg og hun sa ja!».

Og nå - et drøyt år seinere - er det mange som lurer på om Beckham og Peltz har giftet seg i all hemmelighet. Årsaken er et bilde de delte på Instagram i helga, der man tydelig kan se at de begge har ring på fingeren.

Spekulasjoner

I kommentarfeltet har det strømmet inn med spørsmål om det unge paret nå har lovet evig troskap til hverandre.

«Er du gift nå? Giftering på venstrehånda?», skriver en fan - med henvisning til ringen på Brooklyn Beckhams venstre hånd.

«Har du giftet deg?», spør en annen.

Innlegget har skapt stort engasjement, og har i skrivende stund fått over 300 000 likerklikk.

Andre i kommentarfeltet slår like godt fast at de har giftet seg, og skriver rett og slett «gratulerer». Verken Beckham eller Peltz har selv kommentert gifteryktene hittil. Det som i hvert fall er sikkert, er at paret er svært forelsket i hverandre - noe de ikke er redd for å vise i sosiale medier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer