«Farmen»-festen:

Full splid: - På trynet

Mens flere av «Farmen»-deltakerne er under etterforskning etter helgas eskapader, hiver andre reality-kolleger seg inn i debatten.

INTIMT: En rekke videoer og bilder på sosiale medier av en fest med tidligere «Farmen»-deltakere har skapt reaksjoner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppstyret rundt helgas «Farmen»-gjenforening i Finnmark vil ingen ende ta. Søndag omtalte flere medier, deriblant Dagbladet, om hvordan flere av deltakerne fra fjorårets sesong festet sammen uten å virke særlig opptatt av corona-restriksjonene - ut fra dokumentasjonen å regne.

Underveis i sammenkomsten ble det nemlig lagt ut videoer og bilder i flere sosiale medier, blant annet fra en fest lørdag kveld, der de sto tett i tett og drakk sprit fra samme flaske.

Risikerer bøter

Seinere kunne Dagbladet melde at politiet i Finnmark har satt i gang etterforskning av saken, og at deltakerne risikerer samlede bøter på til sammen 150 000 kroner.

Ironisk nok ble det stor ståhei i fjorårets «Farmen» da flere deltakere brøt coronarestriksjonene under innspillingen, og besøkte andre gårder i området. Dette førte blant annet til at produksjonen på et tidspunkt ble stoppet. Den gang tok Nils Kvalvik én for laget og trakk seg fra programmet.

Men det var noen deltakere som valgte ikke å ta turen til Finnmark. Verken Inger Cecilie Grønnerød, Karianne Kopperstad eller Sindre Nyeng var til stede under sammenkomsten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer