«Farmen» 2017:

Full splid på «Farmen»-gården: - Han er en fjott

Stemningen ble svært amper etter at storbonden ble beskyldt for å ha gått bak de andres rygg.

HØY TEMPERATUR: I søndagens «Farmen»-episode gikk det mer enn en kule varmt rundt middagsbordet, spesielt mellom Halvor Sveen og storbonde Camilla Cox Barfot. Også i kveldens episode er stemningen amper. Foto: TV 2
HØY TEMPERATUR: I søndagens «Farmen»-episode gikk det mer enn en kule varmt rundt middagsbordet, spesielt mellom Halvor Sveen og storbonde Camilla Cox Barfot. Også i kveldens episode er stemningen amper. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Gårsdagens «Farmen»-episode var langt ifra av det fredsommelige slaget.

Etter å ha servert tv-seerne deltakeren Mats Beylegaard Brennemos (28) noe plutselige tv-exit, med Sunniva Dortea Thorsens (30) påfølgende tåredryppende tvekamp-nederlag, ble episoden like greit avsluttet med et skikkelig brak.

Dette i form av et heftig munnhoggeri blant de gjenværende deltakerne rundt middagsbordet, som endte med at Kristian Krubel Djupnes (21) smalt knyttneven hardt i bordet.

Amper stemning

- Jeg tror det svartnet litt for alle, det ble i alle fall ganske høylytt på slutten, forteller Djupnes til Dagbladet.

Han forklarer at konflikten bunnet i en diskusjon gruppa hadde hatt i forkant, om hvorvidt storbonden Camilla Cox Barfots (31) valg om å gjemme unna mat, var riktig.

Etter at ukesoppdraget gikk i vasken valgte Barfot å sette vekk deler av kurven med makrell, som egentlig skulle leveres til mentor, som en hyggelig overraskelse til gruppa.

Det var Barfots avgjørelse, og det faktum at hun ikke hadde blitt «enig» med hele gruppa først, som fikk enkelte til å tenne på pluggene. Ikke minst hedmarkingen Halvor Sveen (47).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer