Prins Andrew:

Fullt bursdagsbråk rundt prinsen

Kommentarfeltene flommer over av kritikk.

SKYGGE: Prins Andrew ble 60 år den 19. februar. Det som egentlig skulle ha vært en festdag, er overskygget av skandalen prinsen fortsatt står i sentrum av. Foto: NTB scanpix
SKYGGE: Prins Andrew ble 60 år den 19. februar. Det som egentlig skulle ha vært en festdag, er overskygget av skandalen prinsen fortsatt står i sentrum av. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den 19. februar var det nøyaktig 60 år siden dronning Elizabeths (93) tredje barn, prins Andrew, kom til verden. Det skulle egentlig markeres med pomp og prakt i den engelske hovedstaden, men feiringen er betydelig dysset ned som følge av alle stormene prinsen har stått i de siste åra.

Det er primært vennskapet hans med den avdøde, overgrepssiktede milliardæren Jeffrey Epstein som har sørget for at prinsen er ute av varmen. I tillegg hevder Virginia Giuffre (36) at hun ble betalt for å ha sex med prinsen da hun bare var 17 år gammel.

60-åringen har på sin side nektet for at han i det hele tatt har møtt Giuffre, til tross for at de to smiler sammen på et bilde. At prinsen angivelig nekter å samarbeide med FBI, som for tida etterforsker den massive overgrepssaken Epstein var involvert i, gjør ikke saken bedre.

Av den grunn ble det ingen stor kortesje gjennom Londons gater i anledning prinsens feiring. Kongehuset og prinsens ekskone, hertuginne Sarah, har likevel valgt å gratulere ham med dagen.

Men det burde de kanskje ikke gjort offentlig.

Krasse kommentarer

Flere medier, deriblant Sky News, Fox News og Page Six, omtaler nå kritikken gratulasjonene har fått. Det er i all hovedsak i kommentarfelt under bildene at folk er krasse. Hvem som helst kan skrive inn, men for ei tid tilbake gjorde Instagram det sånn at kommentarene med flest likerklikk ble vist først.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer