Jørgine Massa Vasstrand:

«Funkyfam» utvider familien

Familien har fått enda et firebent tilskudd.

NYTT TILSKUDD: Jørgine Massa Vasstrand røper denne uken at de har fått et nytt tilskudd i familien. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NYTT TILSKUDD: Jørgine Massa Vasstrand røper denne uken at de har fått et nytt tilskudd i familien. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 kunne treningsinfluenser Jørgine Massa Vasstrand (31), også kjent som «Funkygine», og ektemannen Morten Sundli (30), ønske sitt første barn sammen velkommen. Da kom nemlig sønnen Milano til verden.

Jørgine har også datteren Filippa og sønnen Sokrates fra et tidligere forhold, mens Milano er Sundlis første barn.

Paret, og spesielt Morten, har ikke lagt skjul på at en mulig familieforøkelse er å forvente i framtida. I høst var det imidlertid forøkelse i form av en hund som sto øverst på ønskelisten til 31-åringen og barna, mens fotballspilleren var hakket mer skeptisk.

Følgerne fikk jevnlig oppdateringer fra influenseren på sosiale medier om nettopp dette. Derfor kom det kanskje ikke som et stort sjokk da «Funkygine» endelig kunne dele en skikkelig gladnyhet. Familien skaffet seg nemlig hunden Trym, til stor glede for både fans og familie.

«Smadret av all kjærligheten vår»

Nå har Jørgine og Morten utvidet familien nok en gang. I likhet med i høst, skjer det også denne gangen med et firebent medlem.

Mandag denne uken avslørte hun nemlig på både Instagram og bloggen at den 11 uker gamle valpen, Tyra, var blitt en del av familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer