«Funkygine» og ektemannen krever 634 000 etter skjeggkre-funn

Går til sak etter boligkjøp i Oslo.

MØTER I RETTEN: Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli er i konflikt om et boligkjøp på Torshov i Oslo. Foto: TV 2
MØTER I RETTEN: Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli er i konflikt om et boligkjøp på Torshov i Oslo. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I kveld skriver Dagens Næringsliv at toppblogger og tv-profil Jørgine Massa Vasstrand (29) og ektemannen, fotballspiller Morten Sundli (28), skal møte i Oslo tingrett neste uke.

Avisa melder at bakgrunnen er en konflikt om et boligkjøp på Torshov i Oslo, hvor paret krever prisavslag og erstatning på 634 000 kroner. Dette fordi Vasstrand og Sundli har funnet insektet skjeggkre i leiligheten.

Selgeren trodde opprinnelig at det var sølvkre som hadde invadert boligen, ifølge sluttinnlegget. Etter funn av skjeggkre, mener bloggeren og ektemannen at leiligheten er i vesentlig lavere stand enn de var blitt forelagt. Tvisten er også tidligere blitt omtalt av TV 2.no.

- Skjeggkre har vært til stede i leiligheten i selgers eiertid, og vi kan ikke se at det foreligger noen rimelig grunn til at selger skulle være ukjent med dette, skriver ekteparet i sluttinnlegget, ifølge DN.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer