Jørgine Massa Vasstrand:

«Funkygine» venter barn

Deler gladnyhet på Instagram.

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og tv-profil Jørgine Massa Vasstrand (31), også kjent som «Funkygine», venter barn igjen. Det avslører hun selv på Instagram fredag morgen, og gratulasjonene strømmer inn i kommentarfeltet.

«Trym følger etter meg mer enn vanlig», skriver Vasstrand til et speilbilde av seg selv og hunden Trym tatt i et vindu.

Også på bloggen sin deler Vasstrand den hyggelige nyheten. «Barn nummer fire er på vei folkens», skriver hun der.

I innlegget forklarer Vasstrand at hun egentlig hadde tenkt til å vente en god stund med å fortelle om graviditeten, men at alt gikk så fort denne gangen.

«Puppene har allerede doblet størrelse, magen buler under de vide sommerkjolene jeg har måttet investere i, ingen av shortsene eller buksene mine passer lenger og jeg har vært kvalmere, mer sliten og mer humørsyk enn de tre forrige gangene», fortsetter hun.

Vasstrand påpeker også at formen hennes kan oppsummeres med at hun «er konstant fylllesyk og premenstruell til tusen».

Dagbladet har vært i kontakt med Jørgines manager, Thea Winger, som refererer til Vasstrands innlegg på bloggen. Hun legger til at de ikke ønsker å gi en ytterligere kommentar.

UTAGERENDE FORTID: Jørgine Vasstrand er gjest i denne ukens «Lindmo», og der forteller hun blant annet om en utagerende fortid. Video: NRK Vis mer

Fire barn

Babynyheten kommer tre år etter at treningsinfluenseren og ektemannen Morten Sundli kunne ønske sitt første barn sammen velkommen i 2018. Da kom nemlig sønnen Milano til verden.

Vasstrand har også dattera Filippa og sønnen Sokrates fra et tidligere forhold.

Paret, og spesielt Sundli, har ikke lagt skjul på at en mulig familieforøkelse var å forvente i framtida.

- Det blir barn, det har vi tid til. Vi har ingen konkrete planer, men det går jo litt på tid og timing det også, sa paret til Dagbladet i fjor.

OVERRASKELSE: Jørgine «Funkygine» Vasstrand overrasker ektemannen Morten på hans 30-årslag i «Funkyfam», men får seg selv en overraskelse når svigerfaren skal opp og tale. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Du vil jo at det skal skje akkurat nå, skjøt Vasstrand inn lattermildt.

Det sa ektemannen seg enig i, og avslørte samtidig at de ikke vet når det blir, men at paret definitivt ønsker å utvide familien.

- Ja, jeg vil at det skal skje så fort som mulig, men jeg skjønner jo at man må planlegge ting sånn at det blir best. Akkurat når vet jeg ikke, men det kommer.

Og nå skal de altså bli foreldre igjen. Jørgine og Morten forlovet 2016, og giftet seg året etter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer