KRITISK TIL PRESIDENTEN: Skuespiller Robert De Niro er en kjent kritiker av president Donald Trump. Foto: NTB scanpix
KRITISK TIL PRESIDENTEN: Skuespiller Robert De Niro er en kjent kritiker av president Donald Trump. Foto: NTB scanpixVis mer

Robert De Niro:

Funn av mistenkelig pakke ved restaurant eid av Robert De Niro

En bombegruppe undersøker en pakke på Manhattan.

En bombegruppe har tatt hånd om en mistenkelig pakke på Manhattan adressert til skuespilleren Robert De Niro.

Ifølge CNN har pakken flere likheter med pakkene som er sendt til blant annet Barack Obama, Hillary Clinton og George Soros, og som viste seg å inneholde bomber.

Den har seks frimerker og samme returadresse. Bomben er sendt til De Niros kontor i bydelen Tribeca på nedre Manhattan, der skuespilleren også eier en restaurant.

Sperret gater

Pakken ble ifølge CNN oppdaget 4.45 torsdag morgen amerikansk tid, og flere sentrale områder i New York er nå sperret av.

Pakken skal ha blitt funnet i sjuende etasje, og ble torsdag morgen sikret og fraktet bort fra stedet i en spesiell bil som brukes til å fjerne eksplosiver. En rekke sentrale gater ble sperret av langs bilens kjørerute.

De Niro er en kjent kritiker av president Donald Trump. Under utdelingen av teaterprisen Tony Awards i sommer, sa han blant annet «Fuck Trump».

- Jeg vil bare si én ting. Fuck Trump, sa den populære skuespilleren og filmregissøren før han rakte armene i været og mottok stående applaus fra publikum.

Frykt for flere

Etter funnet av sju rørbomber mandag, tirsdag og onsdag, har det vært frykt for at det finnes bombepakker som ennå ikke er avslørt.

Ifølge CNN er pakken adressert til De Niros kontor, ikke hans bolig.

En politikilde sier til nyhetsbyrået AP at bomben ser ut som de andre, og at den ser ut til å være knyttet til de andre som alle er sendt til demokrater, samt CNN, ett av mediene som har fått hardest kritikk av president Donald Trump.

De andre bombene inneholdt alle eksplosiver og knust glass. Alle er blitt uskadeliggjort før de eksploderte.

(NTB)