Bob Saget

Funnet død

Komikeren Bob Saget (65) er funnet død på et hotellrom i Florida. Flere tidligere kollegaer, blant andre Mary-Kate og Ashley Olsen, som delte på rollen som dattera til Saget i «Full house», er i sorg.

DØD: Den kjente amerikanske komikeren Bob Saget er funnet død. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP
DØD: Den kjente amerikanske komikeren Bob Saget er funnet død. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Komikeren ble funnet død på et hotellrom i Florida. Dette ble først meldt av nettstedet TMZ og deretter bekreftet av politiet.

- Tidligere i dag ble betjenter tilkalt til Ritz-Carlton Orlando etter melding om en bevisstløs mann i et hotellrom. Mannen er identifisert som Robert Saget og ble erklært død på stedet. Etterforskerne fant ingen tegn til noe kriminelt eller narkotikabruk i denne saken, skriver sheriff-kontoret i Orange County på Twitter.

Sheriffen opplyser også at dødsårsaken vil gransket av en rettsmedisiner.

- Elsket kveldens show

Saget er særlig kjent for rollen som Danny Tanner i TV-serien «Full House» («Under samme tak» på norsk) på 1980- og 90-tallet. Han har også hatt stor suksess som stand-up-komiker. Saget var 65 år.

Den siste tida har Saget vært på turné og han opptrådte i Jacksonville i Florida lørdag kveld.

- Elsket kveldens show i Jacksonville. Takknemlig publikum. Takk igjen til Tim Wilkins for oppvarmingen. Jeg hadde ingen anelse om at jeg gjennomførte en to timer lang forestilling. Jeg er lykkelig avhengig av denne dritten igjen, skriver Saget i sin siste twittermelding natt til søndag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.