Laney Chantal:

Funnet død

Make up-artist og tidligere realitystjerne ble 33 år.

DØD: Laney Chantal ble funnet død mandag, 33 år gammel. Foto: Skjermdump Instagram
DØD: Laney Chantal ble funnet død mandag, 33 år gammel. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Make up-artist Laney Chantal ble et kjent fjes da hun deltok i sminkekonkurransen «Face off» i 2013. I realityserien fikk hun femteplass, ifølge New York Post.

I åra etter har hun gjort det stort som sminkør for en rekke kjendiser, blant andre Bella Thorne og Marilyn Manson. Hun har også laget spesialeffekt-sminke for Lil Nas X, i den kontroversielle musikkvideoen til låta «Montero (Call Me By You Name)».

MUSIKKVIDEO: Lil Nas X er ute med ny musikkvideo som har skapt mange klikk og mye reaksjoner ettersom at djevelen er hans motspiller. Vis mer

Mandag ble Chantal, hvis egentlige navn er Alaina Chantal Parkhurst, funnet død i byen Milford i Michigan. Det bekrefter familien i en offentlig nekrolog.

Dødsårsaken er foreløpig ikke bekreftet, men familien skriver at det skal være snakk om en utilsiktet overdose. Hun ble 33 år gammel.

Familien skriver at Chantal flyttet fra Michigan til Los Angeles etter at hun gikk ut av videregående i 2007, for å studere ved Cinema Makeup School. Der ble hun utdannet til spesialeffekt-sminkør.

«Alaina puttet hele seg selv; kropp, sinn og sjel i jobbene sine, uansett størrelse på jobben. Hennes kunstneriske ferdigheter og visjoner skilte henne rakst fra andre kunstnere i feltet, og porteføljen hennes blomstret», står det i nekrologen.

Kollega og venn Gabriella Accarino skriver at 33-åringen var mer enn en bestevenn - en «søster og sjelevenn».

«Hun var en genuin, sensitiv, talentfull og vakker sjel. Laneys kunst og sjel er uerstattelig, og hun gjorde verden til et bedre sted. Hun var virkelig unik», skriver hun i et innlegg på Instagram.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer