Henrik Elvejord Borg:

- Funnet meg ei bra dame!

Åpner opp om livet som nygift.

NYTER: Henrik Elvejord Borg nyter livet som nygift med kona Lisa Anckarman. Foto: Privat
NYTER: Henrik Elvejord Borg nyter livet som nygift med kona Lisa Anckarman. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Henrik Elvejord Borg (27) fikk nok mange til å sperre opp øynene da han deltok i skandaleserien «Ex on the Beach» i 2018. Én som imidlertid fikk hjerteøyne var den svenske influenseren Lisa Anckarman (32).

Skal vi tro paret var det kjærlighet ved første blikk, og på starten av sommeren giftet de seg - og hadde et eventyrlig bryllup i Sverige med over hundre gjester.

GIFT: Realitystjerna Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

På den røde løperen før Reality Awards, kunne Borg lette på sløret om hvordan livet er som nygift.

- Å være nygift er veldig fint! Det er jo en ny tilværelse, selv om det egentlig bare er et stempel på at vi er kjærester. Nå har man skjønt at vi er livet ut, og det passer meg egentlig helt utmerket. Jeg har funnet meg en bra dame!, skryter Borg og legger til:

- Jeg trives stort og føler at jeg har gjort det riktige valget.

Realityprofilen og Anckarman møttes for første gang rett før pandemien, og det tok ikke lang tid før Borg pakket tingene sine og flyttet over landegrensen. Til Se og Hør forteller 27-åringen at til tross for at de begge er svært travle mennesker, finner de tid til romantikk i hverdagen.

DRAMATISK: Det ble dramatisk da realityparet Lisa Anckarman og Henrik Borg var på juleferie i Thailand. Lisa ble lagt inn på sykehus, og nå får vi endelig se hva som egentlig skjedde i deres YouTube-serie «Lisa&Henrik». Video: «Lisa og Henrik»/Steffen Pettersen Vis mer

- Vi er mye opptatt. Jeg er her og hun er der, og vi må finne tid til hverandre innimellom alt. Vi har begge et litt «jetsett» liv.

- Men vi er ikke lei av hverandre ennå, så det er forelskelsen som holder romansen i gang. Er ikke verre enn det, forteller han fornøyd.

Borg innrømmer også at han ikke er fremmed for tanken på en mulig familieforøkelse. Skal vi tro ham selv, skulle han gjerne allerede hatt et par unger.

- Vi vil gjerne ha barn og det er jo på en måte neste steg. Vi får se om og når det skjer, men for min del kunne jeg gjerne vært far i går, sier han med et smil.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer