Prinsesse Madeleine:

Fyller 40: - Svimlende høy pris

Kongeparets yngste datter fyller 40.

BURSDAG: Prinsesse Madeleine gratuleres på den store dagen. Foto: Linda Broström/Kungl. Hovstaterna
BURSDAG: Prinsesse Madeleine gratuleres på den store dagen. Foto: Linda Broström/Kungl. Hovstaterna Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fredag 10. juni er det 40 år siden dronning Silvia (78) og kong Carl Gustafs (76) yngste barn, prinsesse Madeleine, kom til verden.

Den lille jenta, som i dag er bosatt i USA med ektemann og tre barn, fikk navnet Madeleine Thérèse Amelie Josephine, og er hertuginne av Hälsingland og Gästrikland.

Privat feiring

I anledning den store dagen har det svenske kongehuset fredag delt et nytt bilde av prinsessen. Her avslører de også hvordan dagen skal feires.

«I dag fyller H.K.H. Prinsesse Madeleine 40 år! Prinsessen skal feire fødselsdagen privat sammen med familien sin», skriver de til bildet av henne.

Bare kort tid etter at innlegget ble delt på Instagram, begynte gratulasjonene å strømme inn til den ferske 40-åringen.

- Hipp hurra for den kongelige 40-årsjubilanten. Prinsesse Madeleine runder fire tiår, noe som naturligvis er en milepæl i alles liv, sier Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle.

- Det var tidligere meldt i svensk presse at hun skulle feire hjemme i Sverige, men nå viser det seg altså at hun i hvert fall på selve dagen befinner seg i USA med mann og barn. Det at prinsessen har valgt en privat feiring, er helt normalt. Det er oftest bare tronarvingene som feires offisielt, forklarer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.