Johnny Depp:

- Ga dattera (13) dop

Mener selv det var forsvarlig.

I RETTEN: En rekke oppsiktsvekkende detaljer har den siste tida dukket opp under Jonny Depp mot The Sun-rettssaken. Foto: NTB Scanpix
I RETTEN: En rekke oppsiktsvekkende detaljer har den siste tida dukket opp under Jonny Depp mot The Sun-rettssaken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av juli startet rettssaken mellom skuespilleren Johnny Depp (57) og eieren av tabloidavisa The Sun, New Groups Newspapers (NGN). Det ble satt av tre uker i High Court i London.

Depp har gått til sivilt søksmål mot avisa, for å ha omtalt ham som «konebanker» i en artikkel i 2018. Stjerna føler seg derfor ærekrenket, og har krevd oppreisning. Det kan ta opptil flere måneder før det står klart om Depp har fått gjennomslag.

Rettssaken har vært av det mer skitne slaget. Det har kommet fram en rekke rystende avsløringer underveis, og detaljene som har dukket opp har flere ganger vært mer oppsiktsvekkende enn selve saken.

Blant annet skal det ha kommet fram at ekskona - eller noen av vennene hennes - angivelig skal ha bæsjet i senga hans mens de var gift, ifølge Sky News.

Rusmisbruk

Til stede var nemlig også ekskona Amber Heard (34), som var gift med Depp fra 2015 til 2017. Avsløringene som har dukket opp har i hovedsak sirklet kring deres svært turbulente ekteskap, der det også hevdes at begge parter skal ha vært voldelige. Dette har for øvrig begge benektet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer