Juliane Snekkestad:

Ga hemmelige råd om kongefamilien

Juliane Snekkestad, Marius Borg Høibys ekskjæreste, har bidratt til den nye Netflix-filmen om unge kongelige.

GA RÅD: Juliane Snekkestad har gitt kongelige råd til ny Netflix-film. Foto: Lise Åserud / NTB
GA RÅD: Juliane Snekkestad har gitt kongelige råd til ny Netflix-film. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars ble det kjent Juliane Snekkestad (27) og kronprinsesse Mette-Marits (49) eldste sønn, Marius Borg Høiby (25), hadde gått hver til sitt.

«Marius Borg Høiby og jeg har gått fra hverandre. Og jeg har det mye bedre nå», skrev hun i en tekstmelding til Nettavisen den gang.

Nå kommer det fram at Snekkestad skal ha brukt noe av sin kunnskap om de kongelige etter bruddet - i anledning den nye norske Netflix-filmen «Royalteen». Filmen hadde premiere onsdag denne uka.

Det går fram av rulleteksten at Snekkestad har vært «Royal Consultant», noe som betyr at hun har vært med bak kulissene under produksjonen av Netflix-filmen.

KJENT NAVN: Juliane Snekkestads navn er oppført i filmens rulletekst. Der står det at hun har vært royal consultant. Foto: Skjermbilde av rulleteksten
KJENT NAVN: Juliane Snekkestads navn er oppført i filmens rulletekst. Der står det at hun har vært royal consultant. Foto: Skjermbilde av rulleteksten Vis mer

Avslørt kongelige detaljer

Snekkestad skal ha gitt råd om praktiske ting knyttet til detaljer rundt kongelige klær, middager og andre interne situasjoner og ting som ikke er kjent om de kongeliges liv.

KJENDISSØNN: Ser du hvem sin sønn som spiller Gunnar i Netflix-filmen «Royalteen»? Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

Dagbladet erfarer også at Snekkestad var med i research-perioden i forkant av innspillingen. Produksjonen skal ha syntes det var interessant å få hanket inn Snekkestad, som har vært en del av det kongelige miljøet gjennom sitt tidligere forhold med kronprinsessens sønn.

Etter det Dagbladet erfarer, har den norske kongefamilien vært kjent med at Snekkestad skulle være med i kulissene til den nye Netflix-filmen.

Dagbladet har vært i kontakt med flere i produksjonen av «Royalteen», som bekrefter Snekkestads tilknytning og involvering i Netflix-filmen. De ønsker derimot ikke å kommentere disse detaljene åpent.

NORSKE «YOUNG ROYALS»: Filmen er basert på boken «Arvingen», og er Netflix sin nye norske satsning. Vis mer

Juliane snekkestad har hittil ikke besvart Dagbladets henvendelser.

«Royalteen» er basert på «Arvingen», den første ungdomsromanen i Randi Fuglehaug og Anne Gunn Halvorsens bokserie «Halve kongeriket».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer