«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»

Ga seg: - Har aldri angret

Deltaker trakk seg etter første etappe.

«71 GRADER NORD KJENDIS»: Aldri før har det skjedd at en deltaker må forlate konkurransen så tidlig. Video: Discovery +. Reporter: Jonas Hammer Vis mer
Publisert

OBS: I denne saken røpes innhold fra søndagens episode!

Kjendisene i høstens sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» har så vidt kommet i gang på ekspedisjonen, men allerede etter bare 200 meter kastet første deltaker inn håndkleet.

STOPP: Kjendisene i «71 grader nord» har ikke gått i mer enn et par minutter før en av deltakerne må avbryte etappen. Video: Rød Løper/TVNorge/Discovery+ Vis mer

Anne Marit «AnneMa» Yuvali (63) fikk hodeverk etter en allergisk reaksjon på meddeltaker Caroline Nitters (25) parfyme, og valgte å bryte første etappe.

Det betydde ikke at hun var ute av konkurransen av den grunn. Da laget hennes ankom målstreken og programleder Tom Stiansen (53) hadde hun imidlertid en beskjed.

- Nå skal jeg hjem.

Og med det setter Yuvali rekord for korteste deltakelse i «71 grader nord».

TILBAKE: «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» er tilbake med en ny sesong. Video: Rød Løper/TVNorge Vis mer

Gikk ned 14 kilo

Overfor Se og Hør forteller hun at hun ikke hadde noe valg.

- Veldig mange sier at de angrer på at de trekker seg når de setter seg i bilen, men jeg brøt ikke fordi jeg ikke orket mer. Jeg stoppet, fordi det ikke gikk an å fortsette.

TRAKK SEG: AnneMa trakk seg fra konkurransen. Her med programleder Tom Stiansen. Foto: Matti Bernitz / Discovery
TRAKK SEG: AnneMa trakk seg fra konkurransen. Her med programleder Tom Stiansen. Foto: Matti Bernitz / Discovery Vis mer

- Da jeg kom hjem hadde jeg migrene i åtte dager. Det gjorde at jeg følte det var en helt riktig avgjørelse. Jeg har aldri vært inne på tanken om at jeg angrer på det jeg gjorde. Hvis det bare var fordi jeg var sliten hadde jeg nok angret, men det var det ikke, understreker 63-åringen.

Selv om hun ikke angrer betyr det ikke at hun synes det er kjipt at «71»-eventyret ble så kort.

- Det er veldig trist at det måtte stoppe så tidlig. Jeg skulle ønske jeg kunne vært med lenger.

KORT TUR: Det ble en kort tur innom «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» for Yuvalis del. Foto: Matti Bernitz / Discovery
KORT TUR: Det ble en kort tur innom «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» for Yuvalis del. Foto: Matti Bernitz / Discovery Vis mer

- Jeg hadde trent i månedsvis og kamuflert det med boksekampen i Arendal. Jeg gikk ned 14-15 kilo for å være med i «71», så det var veldig nedtur å måtte si stopp - men det var rett.

GIFT: 71 grader nord-profilen dukket opp på premierefest sammen med kona. Reporter: Jonas Hammer. Video/klipp: Celina Morken Vis mer

- Ikke farvel

Før AnneMa reiste hjem rakk hun å bli kjent med de andre deltakerne på laget sitt - som hun ikke legger skjul på at hun var svært fornøyd med.

- Den gjengen var jo helt fantastisk. Det laget jeg fikk var det laget jeg ønsket meg, jeg kunne ikke bedt om noe bedre lag.

Men det var én det var litt ekstra stas å møte.

LAGKAMERATER: Anne Rimmen, Terje Sporsem og AnneMa. Foto: Matti Bernitz / Discovery
LAGKAMERATER: Anne Rimmen, Terje Sporsem og AnneMa. Foto: Matti Bernitz / Discovery Vis mer

- Da jeg så Anne Rimmen sitte i bilen første dagen tenkte jeg «yes, det er Anne». Det var stas å komme på lag med henne.

«71 grader nord» er intenst og deltakerne blir raskt godt kjent med hverandre. Det var derfor kjedelig å dra fra gjengen, men heldigvis ses de igjen.

- Det er ikke farvel, det er på gjensyn. Vi har hatt sporadisk kontakt hele veien.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer