Ute av «Kompani Lauritzen»:

Ga TV 2 hint om sammenbrudd

Den hjemsendte tv-profilen var fast bestemt på å vise følelser, og tok saken i egne hender da produksjonen ikke la merke til hva som var i ferd med å skje.

GRÅT PÅ TV: Morten Hegseth er ute av «Kompani Lauritzen». I episode fire tok han til tårene på tv, men det var hans eget initiativ som gjorde at det ble fanget på kamera. Foto: TV 2
GRÅT PÅ TV: Morten Hegseth er ute av «Kompani Lauritzen». I episode fire tok han til tårene på tv, men det var hans eget initiativ som gjorde at det ble fanget på kamera. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En ny uke er ved veis ende i «Kompani Lauritzen», og for andre uke på rad var det en VGTV-profil som måtte forlate militærleiren i Åndalsnes.

Denne gangen var det nemlig Morten Hegseth (35) som måtte takke for seg etter å ha tapt dimmekampen mot artist Ulrikke Brandstorp (25).

- Jeg skulle ønske jeg fikk være der litt lenger. Jeg slet ganske lenge etterpå over tanken på at jeg røyk. Jeg er veldig fornøyd med at jeg kom så langt, men jeg skulle gjerne vært med helt til slutt, sier hjemsendte Hegseth til Dagbladet.

Hallusinerte

Denne gangen ble duellantene utfordret på det å holde fokus gjennom en ordlek der de skulle komme fram til setningen «Kompaniaspirant anmoder om tillatelse til å bli».

- Jeg var i duell med Ulrikke, som var dritgod. Men jeg var ganske ferdig selv, og tenkte at «nå holder det».

Som Dagbladet omtalte tidligere lørdag hadde aspirantene nettopp vært gjennom et skikkelig «helvetesdøgn» i forkant, der flere av deltakerne også skal ha vurdert å trekke seg.

- Den siste nattaen der... Det pissregnet, jeg hadde hallusinasjoner, og vi hadde nettopp blitt druknet av Norges sterkeste mann. Jeg tenkte at det kunne vært svært aktuelt å reise til Trøndelag og drikke rødvin. Det var nok det som gjorde at jeg ikke hadde det ekstra giret. Men jeg røyk ut fordi jeg ikke var best, jeg skulle gjerne kjempet meg videre, forteller Hegseth.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer