Lady Gaga og Ryan Fischer:

Gagas hundepasser: - Blodet rant

Lady Gagas hundepasser ble skutt i forrige uke. Nå snakker han ut.

SKUTT: Onsdag i forrige uke ble Lady Gagas hundepasser skutt på åpen gate. Nå uttalter han seg for første gang om hendelsen. Foto: Instagram / Ryan Fischer
SKUTT: Onsdag i forrige uke ble Lady Gagas hundepasser skutt på åpen gate. Nå uttalter han seg for første gang om hendelsen. Foto: Instagram / Ryan Fischer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forrige uke kom den sjokkerende nyheten om at popstjerne Lady Gagas (34) hundepasser, Ryan Fischer, hadde blitt skutt i Hollywood. Det skjedde da han var ute på en spasertur med hundene Koji, Miss Asia og Gustavo onsdag kveld.

Under lufteturen ble han angrepet av to personer som skjøt ham fire ganger i brystet. Deretter la de på sprang, og forsvant. De mistenkte gjerningsmennene kidnappet også to av stjernas hunder, Koji og Gustavo.

De to hundene har seinere kommet til rette.

Siden skuddramaet har Fischer ligget på sykehus med store skader. Nå åpner han seg imidlertid om hva som skjedde, ifølge People.

Deler ærlige innlegg

I to innlegg på Instagram beskriver han den skumle hendelsen.

«For fire dager siden, mens en bil kjørte av gårde og blodet rant fra skuddsåret mitt, travet en engel over til meg og la seg inntil kroppen min. Panikkskrikene mine roet seg mens jeg så på henne, til tross for at jeg registrerte at blodet som samlet seg rundt hennes lille kropp var mitt eget», skriver han innledningsvis til et bilde av ham selv fra sykehussenga.

Videre står det at han tenkte tilbake på alle minnene han hadde med hundene, han unnskyldte seg for at han ikke klarte å beskytte dem, og at han håpet han kunne redde dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer