Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut
DØDE: Den amerikanske skuespilleren Galyn Görg døde denne uka, etter å ha kjempet mot kreft i lang tid. Video: Instagram / Dagbladet TV Vis mer

Galyn Görg:

Galyn Görg (55) er død

Skuespilleren mistet livet til kreft, og ble bare 55 år gammel.

Den amerikanske skuespilleren Galyn Görg er død, 55 år gammel. Det bekrefter hennes representant, Sheila Legette, til USA Today.

- Galyn var en vakker sjel som elset livet, kunst, dans og hun var en fantastisk kvinne som jeg ikke bare kalte en klient, men en god venn. Hun vi bli dypt savnet, forteller representanten.

Görg døde én dag før hun skulle fylle 56 år - etter lengre tids kreftsykdom.

Dødsfallet skjedde mens 55-åringen befant seg på Hawaii, der hun ble behandlet for sykdommen.

Legette forteller overfor USA Today at skuespilleren har kjempet en svært stille og privat kamp mot sykdommen - som skal ha spredd seg i store deler av kroppen og lungene.

DØD: Zindzi Mandela, datteren til den tidligere sørafrikanske presidenten Nelson Mandela, er død 59 år gammel, melder nyhetsbyrået AP. Video: AP Vis mer

- Et sjokk for familien

Ifølge en GoFundMe-side som er satt opp av Galyns familie, var de ikke klar over hvor syk hun faktisk var før det var for seint.

- Galyn Görg var en stor del av familien vår, hun betyr så mye for oss alle. Etter å ha vært optimistiske og bedt for et mirakel, har hun dessverre gått bort. Vi var ikke klar over hvor syk hun var, og diagnosen var et sjokk for hele familien.

55-åringen var aller best kjent som Angie i filmen «RoboCop 2», og løytnant Leora Maxwell i tv-serien «M.A.N.T.I.S». Flere husker henne også godt som bokseren Helena fra «The Fresh Prince of Bel-Air», der hun spilte mot Will Smith.

Skuespilleren han også spilt store og små roller i over 50 filmer og tv-serier gjennom åra, og har vært å se i blant annet «Point Break», «Twin Peaks», «Lost» og «Star Trek: Deep Space Nine».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!