Sophie Turner:

«Game of Thrones»-stjerna: - Jeg mistet mensen

Sophie Turner forteller åpent om medaljens bakside ved det å være kjent.

STJERNESTATUS: Sophie Turner har så godt som vokst opp i offentligheten. Nå forteller hun om de negative sidene ved det hele. Foto: NTB Scanpix
STJERNESTATUS: Sophie Turner har så godt som vokst opp i offentligheten. Nå forteller hun om de negative sidene ved det hele. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag var det over og ut for «Game of Thrones», da den siste episoden av sesong åtte ble sendt. Trofaste fans har fulgt serien slavisk siden 2011, og man har naturligvis fått et forhold til både karakterene i serien, og også skuespillerne som spiller dem.

En som har fått mye spalteplass de siste åra, er Sophie Turner (23), kjent for sin rolle som Sansa Stark i HBO-serien.

Nylig sjokkerte hun en hel verden da hun giftet seg med musikeren Joe Jonas (29), og hun har tidligere også snakket åpenhjertig om hvordan hun har slitt med depresjoner, og at kritikken fra tv-seerne i stor grad har vært en medvirkende årsak.

I et nytt intervju med The Times letter den 23 år gamle verdenstjerna nok en gang på sløret om at livet som berømt ikke alltid er en dans på roser.

- Reddet livet mitt

Turner slo nemlig gjennom allerede som 13-åring, da hun kapret rollen som Sansa Stark. Siden den gang har hun vært på alles lepper, men nå avslører hun medaljens bakside.

Å vokse opp i offentligheten har nemlig gjort Turner svært bevisst rundt egen kropp, og hun forteller at hun ble så fiksert på sitt eget utseende at det påvirket menstruasjonssyklusen hennes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer