Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Sophie Turner:

«Game of Thrones»-stjerna brast i gråt på åpen gate. Nå forteller hun hva som skjedde

Satte ryktesprederne på plass med en forklaring som er umulig å misforstå.

SKAPTE OVERSKRIFTER: Skuespiller Sophie Turner (22) gikk sammen med kjæresten på gata i New York, da hun plutselig brøt sammen i tårer. Årsaken er langt unna spekulasjonene som dukket opp. Foto: NTB Scanpix
SKAPTE OVERSKRIFTER: Skuespiller Sophie Turner (22) gikk sammen med kjæresten på gata i New York, da hun plutselig brøt sammen i tårer. Årsaken er langt unna spekulasjonene som dukket opp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bilder av en gråtende, og tilsynelatende fortvilet Sophie Turner (22), har spredt seg som ild i tørt gress de siste dagene.

Det var onsdag at en rekke snikfotografer foreviget den unge skuespillerstjerna på åpen gate i New York, der hun, ved siden av musikerforloveden Joe Jonas (29), tar hendene til ansiktet og lar tårene trille.

OPPSKAKET: Sophie Turner får trøst av musikerkjæresten etter at hun brast i gråt. Foto: NTB Scanpix
OPPSKAKET: Sophie Turner får trøst av musikerkjæresten etter at hun brast i gråt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Spekulasjonene om årsaken til det besynderlige sammenbruddet har vært mange. Både i sladrepressen og på sosiale medier har kjærlighetstrøbbel vært nevnt, mens kjendisbloggen TMZ spøker med at Turner «kanskje bare synes det er grusomt å vite at kjæresten akkurat fylte ett år nærmere 30».

«Lol»

Nå har Turner selv, som er blitt verdenskjent for sin rolle som Sansa Stark i HBOs fantasymagnet «Game of Thrones», tatt til sosiale medier for å oppklare saken.

I et innlegg på Twitter, der hun har lagt ved et av de mye sagnomsuste gråtebildene, gjør 22-åringen det klinkende klart hva tårene egentlig handler om.

«Lol. Fint for meg at jeg har en fantastisk forlovede, da. Mensen er noe dritt», skriver hun.

Til tross for at menssmerter ikke krever ytterligere forklaring for våre kvinnelige lesere, altså hvor vondt smertefullt det av og til kan være, er det ikke alle som kjøper «Game of Thrones»-stjernas forklaring.

Deriblant personen bak denne fankontoen:

«Prøver du å fortelle meg at du griner helt til ansiktet ditt blir rødt, bare fordi du har mensen? Når du attpåtil har flere fotografer på slep? Neste spøk, please», skriver Twitter-brukeren.

Får skryt

Turner lar imidlertid ikke den freidige kommentaren stå usagt.

«Kjære deg, du kan umulig ha opplevd mensenkramper», svarer hun.

I etterkant av New York-bildene har flere, heldigvis, applaudert 22-åringens ærlige forklaring - så vel som Jonas' trøstende armkrok.

Magasinet Cosmopolitan skriver blant annet følgende:

- Grunnen til at hun gråt, er den mest relaterbare i verden.

Turner har vært forlovet med Joe Jonas, først kjent for sin medvirkning i det amerikanske bandet Jonas Brothers, siden oktober i fjor.

Nyheten, som ble kunngjort på begges Instagram-konto, kom et år etter at stjerneparet viste seg sammen for første gang.

- Det er fantastisk å være forlovet. Jeg vil ikke si at jeg har oppnådd noe, men jeg har funnet min sjelevenn. Det er litt som å finne et hus du vil bo i for alltid, og det gir meg en slags ro, fortalte Turner til Marie Claire i april.

- Forstår hverandre

22-åringen regnes for tiden som en av Storbritannias mest ettertraktede skuespillere, og er aktuell med flere store filmprosjekter - deriblant den kommende «X-Men»-filmen.

Mange gleder seg også trolig til et gjensyn med skuespilleren i den åttende og siste «Game of Thrones»-sesongen, som har premiere neste år.

USIKKER AVSLUTNING: Fans har vært usikre på framtiden til noen av karakterene etter den nervepirrende avslutningen av den sjuende sesongen av «Game of Thrones». Ferske bilder Belfast har nå gitt nytt håp til fansen. Video: HBO / Catherine Donnelly Vis mer Vis mer

Romansespekulasjonene mellom Turner og Jonas begynte å svirre allerede i 2016, men det var først i mai i fjor at paret omsider brøt tausheten. Den gang fortalte førstnevnte at hun så flere fordeler av å være sammen med en annen berømt person.

- Jeg synes det er enklere å date en som forstår bransjen, og som er i samme verden. Man har forståelse for at man ikke kan se hverandre hele tiden, fortalte hun til InStyle.

Turner er for øvrig ikke den første kjendisen som har fått medieoppmerksomhet for å ta til tårene på åpen gate. Nylig ble også Justin Bieber (24) foreviget i et tydelig emosjonelt øyeblikk - der også ham, i likhet med Turner, fikk trøst av forloveden. Biebers seinere oppgitte grunn var riktignok ikke mensensmerter ..

GIFT: Kit Harington og Rose Leslie, kjent fra suksesserien «Game of Thrones» giftet seg i Aberdeen, Skottland. Video: CNN/NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!