Jason Momoa og Lisa Bonet:

«Game of Thrones»-stjerna viste frem «Cosby»-kona etter det hemmelige bryllupet

- Jeg ville ha henne helt siden jeg så henne på TV da jeg var åtte år gammel.

GIKK PÅ RØD LØPER SOM MANN OG KONE: Jason Momoa og Lisa Bonet var i godt humør, da de mandag viste seg offentlig for første gang siden de giftet seg i hemmelighet. Foto: NTB Scanpix
GIKK PÅ RØD LØPER SOM MANN OG KONE: Jason Momoa og Lisa Bonet var i godt humør, da de mandag viste seg offentlig for første gang siden de giftet seg i hemmelighet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 1,93 meter høye Jason Momoa (38) stjal på alle måter rampelyset da filmen «Justice League» hadde premiere i Los Angeles mandag.

Men det var ikke bare Momoas ruvende skikkelse som fikk fotografenes oppmerksomhet.

Ved sin side hadde han den tidligere «The Cosby Show»-stjerna Lisa Bonet (49), som han giftet seg med i oktober.

Dette var parets første offentlige opptreden sammen etter at de ble mann og kone.

Ble betatt som åtteåring

Paret har vært sammen siden 2005, og Mormoa - som først slo igjennom i rollen som Khal Drogo i HBO-serien «Game of Thrones» - har tidligere avslørt at han forelsket seg i Bonet da han var kun åtte år gammel.

Denise gjorde på 80- og 90-tallet stor suksess i rollen som Denise Huxtable i seriene «The Cosby Show» og« Kaos på college».

Saken fortsetter under bildet.

BLE SUPERSTJERNER: Bill Cosby sammen med resten av sin TV-familie i «The Cosby Show» i 1986. Foto: NTB Scanpix
BLE SUPERSTJERNER: Bill Cosby sammen med resten av sin TV-familie i «The Cosby Show» i 1986. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ville ha henne helt siden jeg så henne på TV da jeg var åtte år gammel, sa Momoa på TV-programmet «The Late Late Show with James Corden» ifølge Mashable.

Møttes på kafé

Flere år senere skal drømmen ha gått i oppfyllelse da han møtte Bonet - som tidligere har vært gift med rockestjerna Lenny Kravitz - på en kafé.

Mormoa og Bonet har to barn sammen - Lola (10) og Nakoa-Wolf (8).

Momoa bekreftet bryllupet tidligere denne måneden, etter å ha forsøkt å holde det hemmelig.

- Vi ville holde det skjult, men en drittsekk lekket nyheten. Jeg skal lete etter deg. Men jeg har vært gift med kona mi i 12 år. Dette er bare en feiring av kjærligheten vår, sa han til «Entertainment Tonight».

Valgte designerkjole i rød fløyel

Lisa Bonet hadde ifølge People på seg en kjole fra designeren Alexander McQueen på «Justice League»-premieren.

Kjolen i rød fløyel var pyntet med en sølvfarget metallkant langs halsen og skuldrene.

I filmen spiller Jason Mormoa superhelten Aquaman - og kjemper mot forbrytere sammen med blant andre Ben Affleck som Batman, Gal Gadot som Wonder Woman og Henry Cavill som Supermann.

Jason Momoa, Henry Cavill, Ezra Miller, Gal Gadot, Ray Fisher og Ben Affleck spiller sammen i filmen «Justice League». Foto: NTB Scanpix
Jason Momoa, Henry Cavill, Ezra Miller, Gal Gadot, Ray Fisher og Ben Affleck spiller sammen i filmen «Justice League». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men det er ikke bare ekteskapelig lykke som har gitt Momoa oppmerksomhet den siste tiden.

Beklaget voldtektsspøk

I oktober måtte han beklage en spøk om voldtekt som han uttalte under messen Comi-Con i USA i 2011.

I en paneldebatt spøkte «Game of Thrones»-stjerna om alt det ekstreme han slipper unna med som en fiktiv karakter i et fantasyunivers.

COMEBACK: Amber Heard så ut til å ha lagt det vonde bruddet fra Johnny Depp bak seg, da hun ankom den røde løperen. FOTO: NTB Scanpix
COMEBACK: Amber Heard så ut til å ha lagt det vonde bruddet fra Johnny Depp bak seg, da hun ankom den røde løperen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg elsker den sjangeren, fordi det så mange ting man kan gjøre. Som å rive ut tunga på noen å komme unna med det, eller å voldta vakre kvinner, sa Momoa, ifølge The Guardian.

Etter at overgrepssaken med filmprodusenten Harvey Weinsten i hovedrollen slo ned som en bombe i Hollywood, dukket uttalelsene opp igjen på sosiale medier.

Da la Momoa seg langflat.

GLITRET: Gal Gadot viste at hun har en fortid som modell, da hun poserte for fotografene. Foto: NTB Scanpix
GLITRET: Gal Gadot viste at hun har en fortid som modell, da hun poserte for fotografene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
RUTINERT: Diane Lane spller rollen som Supermanns mor, Martha Kent, i den nye filmen. Foto: NTB Scanpix.
RUTINERT: Diane Lane spller rollen som Supermanns mor, Martha Kent, i den nye filmen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg våknet i Australia til reaksjoner fra masse folk på en smakløs vits jeg kom med for mange år siden. Jeg er fremdeles skuffet over meg selv, over den manglende sensitiviteten uttalelsene mine den dagen.

- Voldtekt og seksuell trakassering kan ramme hvem som helst, og blant egen familie og venner har jeg selv sett hvor vondt det kan gjøre. Kommentaren var virkelig smakløs, unnskyld, skrev han på Instagram.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer