«Game Of Thrones»-Maisie Williams:

«Game of Thrones»-stjernas pikante feriebilder lekket på nett

Private bilder fra et spa-opphold i Japan spredd på nettet. 

PÅ AVVEIE: Til Maisie Williams' store overraskelse hadde noen pikante bilder av henne kommet seg ut på nettet uten hennes tillatelse. Foto: Stewart Cook/REX/Shutterstock, NTB scanpix
PÅ AVVEIE: Til Maisie Williams' store overraskelse hadde noen pikante bilder av henne kommet seg ut på nettet uten hennes tillatelse. Foto: Stewart Cook/REX/Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Maisie Williams (19) er mest kjent for sin rolle i tv-serien «Game Of Thrones» som karakteren Arya Stark, men har også vært å se i en rekke andre produksjoner de siste åra.

Nylig ble et toppløsbilde av skuespilleren lekket på Internett. Hendelsen ble omtalt flere steder, og bildene ble delt videre.

Nå bekreftes lekkasjen.

- Bildene ble tatt fra hennes private konto i sosiale medier. De viser henne ikke helt naken, men det er bilder av Maisie og hennes venner på et spa i Japan, forteller en talsperson for skuespilleren til Daily Mail.

Bildene som ble publisert skal vise stjerna ikledd en svart bikini-truse, mens hun sitter med bena krysset på en sten.

Resten av bildene er med vennene, som kler av seg i nærheten av havet.

Williams er langt i fra den første kjendiskvinnen som har fått nakenbilder lekket på nett. Stjerner som Jennifer Lawrence, Miley Cyrus og Kirsten Dust har gått igjennom akkurat det samme. Enkelte av dem har fått iCloud-kontoene sine hacket, blant annet.

Fikk rollen som 12 år gammel

19-åringen - som aldri hadde forsøkt seg på skuespill før hun kun 12 år gammel fikk rollen i «Game of Thrones» - sier hun ble overrasket over hvor raskt serien ble populær.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer