Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Game Of Thrones»-Maisie Williams:

«Game of Thrones»-stjernas pikante feriebilder lekket på nett

Private bilder fra et spa-opphold i Japan spredd på nettet. 

PÅ AVVEIE: Til Maisie Williams' store overraskelse hadde noen pikante bilder av henne kommet seg ut på nettet uten hennes tillatelse. Foto: Stewart Cook/REX/Shutterstock, NTB scanpix
PÅ AVVEIE: Til Maisie Williams' store overraskelse hadde noen pikante bilder av henne kommet seg ut på nettet uten hennes tillatelse. Foto: Stewart Cook/REX/Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Maisie Williams (19) er mest kjent for sin rolle i tv-serien «Game Of Thrones» som karakteren Arya Stark, men har også vært å se i en rekke andre produksjoner de siste åra.

Nylig ble et toppløsbilde av skuespilleren lekket på Internett. Hendelsen ble omtalt flere steder, og bildene ble delt videre.

Nå bekreftes lekkasjen.

I'll remember this noooorrrrty weekend for the rest of my life

Et bilde publisert av Maisie Williams (@maisie_williams)

- Bildene ble tatt fra hennes private konto i sosiale medier. De viser henne ikke helt naken, men det er bilder av Maisie og hennes venner på et spa i Japan, forteller en talsperson for skuespilleren til Daily Mail.

Bildene som ble publisert skal vise stjerna ikledd en svart bikini-truse, mens hun sitter med bena krysset på en sten.

Resten av bildene er med vennene, som kler av seg i nærheten av havet.

Williams er langt i fra den første kjendiskvinnen som har fått nakenbilder lekket på nett. Stjerner som Jennifer Lawrence, Miley Cyrus og Kirsten Dust har gått igjennom akkurat det samme. Enkelte av dem har fått iCloud-kontoene sine hacket, blant annet.

Fikk rollen som 12 år gammel

19-åringen - som aldri hadde forsøkt seg på skuespill før hun kun 12 år gammel fikk rollen i «Game of Thrones» - sier hun ble overrasket over hvor raskt serien ble populær.

- Da vi reiste til Amerika etter at den første sesongen hadde hatt premiere, var det helt vilt. Folk ventet utenfor hotellene vår. Jeg vet ikke om jeg kunne klart det hver dag.

- Men så lenge jeg har det moro, bryr jeg meg ikke om det. Jeg vet at Arya er en populær karakter, og jeg vil alltid gjøre henne så bra som hun fortjener, fortalte hun i et intervju med bladet Rolling Stone.

«Game Of Thrones»: Maisie Williams har gjort stor suksess i tv-serien «Game Of Thrones». Foto: Scanpix
«Game Of Thrones»: Maisie Williams har gjort stor suksess i tv-serien «Game Of Thrones». Foto: Scanpix Vis mer

- Flaut å spille inn min første sex-scene

I rollen som den tøffe jenta Arya Stark, har Williams for alvor utviklet seg som skuespiller. Men ettersom hun har blitt eldre har skuespilleryrket bydd på nye utfordringer.

I filmen «The Falling» spilte Maisie inn sin aller første sexscene. Det var ingen god opplevelse.

- Det var ekstremt kleint, fortalte Williams i et intervju med Vulture, ifølge People.com.

Heldigvis fikk den unge skuespilleren god hjelp fra motspiller Joe Cole (28).

- Han var veldig sensitiv, med tanke på at jeg aldri hadde spilt inn en slik scene tidligere. Det var godt å jobbe med noen som brydde seg om det.

I intervjuet fortalte skuespilleren at hun brukte tid på å bli kjent med Cole før de spilte inn scenen.

- Vi dro ut og spiste lunsj sammen et par ganger, sånn at vi ble bedre kjent. I tillegg hadde vi flere dager med prøver, for å bli kjent med rollefigurene. Vi tilbragte flere timer sammen, fortalte hun.

PINLIGE TABBER: Alt går ikke helt etter planen, selv for Game of thrones-skuespillerne. Her er de pinlige glippene som aldri nådde dagens lys, inntil nå. Video: HBO Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!