FEIGE LAG: Island har fått en av verdens sterkeste menn, islendingen Hafþór Björnsson (27) fra «Game of Thrones», med på «laget». Foto: NTB Scanpix
FEIGE LAG: Island har fått en av verdens sterkeste menn, islendingen Hafþór Björnsson (27) fra «Game of Thrones», med på «laget». Foto: NTB ScanpixVis mer

«Game of Thrones»-stjerne til Cristiano Ronaldo: - Hvis du scorer mot Island, knuser jeg skallen din

Utradisjonelt grep før fotball-EM.

(Dagbladet): En av verdens sterkeste menn, islendingen Hafþór Björnsson (27), har gjort seg bemerket som kolossen Gregor «The Mountain» Clegane i tv-serien «Game of Thrones».

Og uten å røpe for mye fra den populære tv- og bokserien, kan man vel si at han har stått for sin del av spektakulære drap.

Nå som fotball-EM starter denne uka, og Björnssons hjemland Island skal ut i en vanskelig kamp mot Portugal på Stade Geoffroy Guichard i Saint-Etienne den 14. juni, ser Björnsson sitt snitt til å sende en videomelding til Portugals desidert største stjerne.

- Jeg har en beskjed til Cristiano Ronaldo. Jeg vet at du skal spille mot Island i den første kampen. Hvis du våger å score mot lagkameratene mine, vil jeg finne deg og knuse skallen din, sier han blant annet i videoen, og refererer så til et av de mest kjente drapene i «Game of Thrones».

Hvordan Ronaldo stiller seg til «truslene», er ikke kjent. Det spørs nok også om Ronaldo, som scoret 35 La Liga-mål for Real Madrid i år, i det hele tatt klarer å slutte med slikt.