Twitch:

Gaming-stjerne (31) er død

- Har ingen søsken igjen.

DØD: Internettkjendisen Byron Bernstein, bedre kjent under aliaset «Reckful», er død. Han ble 31 år gammel. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med åra har tusenvis gjort store karrierer på å spille dataspill. Mens enkelte lager Youtube-videoer av spillingen sin, strømmer andre sin spilling direkte - blant annet på tjenesten Twitch. Byron Bernstein, bedre kjent for tusenvis på nettet som «Reckful», var en av dem som gjorde det stort på Twitch.

Tusenvis fulgte med med stor iver mens han spilte blant annet «World of Warcraft» - et spill han var ekspert på. I natt kom den triste nyheten om at Bernstein hadde gått bort.

Han ble 31 år gammel, og skal ha tatt sitt eget liv. Det skriver Variety. Dødsfallet bekreftes både av hans bror og hans ekskjæreste. Storebroren skriver følgende på Twitter om den knusende nyheten:

Lagde spill

«Lillebroren min Byron har dratt fra oss. Hvil i fred. Han forlot oss på en liknende måte som storebroren min Guy. Jeg har ingen søsken igjen», skriver Gary Bernstein, og oppfordrer venner og fans til å dele både bilder og historier om lillebroren.

Også ekskjæresten hans tar dødsfallet tungt. Blue Madrigal, som hun kaller seg på nett, skriver at hun har det tungt, og at panikkangsten har meldt seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer