Prins Harry:

Gamle bilder avslører prinsen

Bildebevis har nådd offentligheten.

SYKKELPRINS: Prins Harry hevder at han aldri fikk sykle med familien som barn. Det stemmer ikke, ifølge nye bildebevis. Foto: Victoria Jones / Pool via REUTERS / NTB
SYKKELPRINS: Prins Harry hevder at han aldri fikk sykle med familien som barn. Det stemmer ikke, ifølge nye bildebevis. Foto: Victoria Jones / Pool via REUTERS / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alltid like lett å huske hva man opplevde som ung og hva som bare er oppspinn. Som barn har man nemlig ofte ganske livlig fantasi.

Det er kanskje spesielt vanskelig å huske når man er en del av verdens mest omtalte kongefamilie, i tillegg til å gå gjennom det traumet og sorgen det er å miste mora si i ung alder.

Prins Harry (36) medvirker om dagen i Oprah Winfreys (67) nye serie om mental helse. Der holder han mildt sagt ikke tilbake, og oppsiktsvekkende detaljer kommer på løpende bånd.

Blant annet forteller han om en oppvekst preget av angst og sorg, som han forsøkte å slokke ved hjelp av alkohol og dop. Han forteller også at han aldri fikk sykle rundt med familien som liten.

Nå viser det seg at sistnevnte påstand slettes ikke stemmer.

Sykkelblemme

I serien «The Me You Can't See» forteller prinsen at en av fordelene med å bo i California er at han endelig kan sykle rundt med sønnen Archie (2). Ifølge ham selv fikk han aldri gjøre det selv som liten.

- Høydepunktet for meg er å sette Archie på baksiden av en sykkel i hans lille babystol, og ta han med på sykkeltur - noe jeg aldri fikk gjøre som barn, kommer det fram i intervjuet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer