Ellen DeGeneres:

Gammel tweet skaper storm

Et Twitter-innlegg fra 2009, delt på Ellen DeGeneres offisielle Twitter-profil, har nå blusset opp i kjølvannet av beskyldningene rettet mot talkshow-verten.

BLUSSET OPP: Ellen DeGeneres' Twitter-innlegg fra 2009 har skapt oppmerksomhet den siste tida. Foto: NTB Scanpix
BLUSSET OPP: Ellen DeGeneres' Twitter-innlegg fra 2009 har skapt oppmerksomhet den siste tida. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har mildt sagt stormet rundt den verdenskjente talkshow-verten Ellen DeGeneres (62) den siste tida. Flere har gått hardt ut og beskyldt DeGeneres og flere av talkshowets produsenter for å blant annet skape «et giftig» arbeidsmiljø.

Denne uka mistet tre av talkshowets produsenter jobbene sine, etter Warner Brothers' interne gransking i produksjonen av programmet.

I kjølvannet av stormen rundt DeGeneres, og talkshowet, har nå et elleve år gammelt Twitter-innlegg blusset opp.

«Jeg fikk en av mine ansatte til å gråte som et barn i dagens program. Helt ærlig, det føltes bra», lyder Twitter-innlegget som DeGeneres selv delte på sin offisielle Twitter-konto tilbake i 2009.

Ble feiltolket

Selv om Twitter-innlegget er uheldig med tanke på dagens omstendigheter rundt DeGeneres, skal det den gang ha vært godt ment.

Ifølge Buzzfeed skal Twitter-innlegget ha vært ment som en referanse til et rørende øyeblikk i talkshowet hvor DeGeneres overrakte sin ansatt, Jeannie Klisiewicz, et gavekort på et luksuscruise i Karibia.

Det har likevel ikke stoppet flere av talkshow-vertens nesten 80 millioner Twitter-følgere i å sammenlikne ovennevnte Twitter-innlegg med den siste tidas beskyldninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer