Meghan og Kate:

Gammelt bilde vekker oppsikt

Et bilde av Meghan og Kate fra før de møttes går viralt.

DEN GANG DA: Hertuginne Kate og hertuginne Meghan etter at sistnevnte giftet seg inn i familien. Nå er det imidlertid et eldre bilde som får oppmerksomhet. Foto: REX/NTB
DEN GANG DA: Hertuginne Kate og hertuginne Meghan etter at sistnevnte giftet seg inn i familien. Nå er det imidlertid et eldre bilde som får oppmerksomhet. Foto: REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Tvillinger». Dette var overskriften på forsiden av U Magazine i 2014. Forsidepiken var ingen ringere enn hertuginne Kate (39), men mer om det litt seinere i denne saken.

For vi må nemlig begynne på starten, høsten 2016.

Den gang bekreftet prins Harry (36) at han hadde funnet lykken med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (39). Paret skulle seinere forlove seg, gifte seg og stifte familie.

Blind date

Da de året etter delte den hyggelige nyheten om at de skulle gifte seg, avslørte det nyforlovede paret at de ble introdusert av en felles venn uten å ha kjennskap til hverandre.

Prinsen uttalte også at han aldri hadde hørt om «Suits»-stjerna før, og at det definitivt var en «blind date». 39-åringen sa seg den gang enig i det prinsen sa, og avslørte samtidig at som amerikaner visste hun ikke særlig mye om ham.

- Jeg har jo vokst opp i USA uten det samme forholdet til et kongehus som dere har, svarte Meghan Markle.

Men nå går Meghans ovennevnte sitat fra forlovelsen viralt sammen med et bilde fra 2014. Og det er her forsiden av hertuginne Kate kommer inn i bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer