«Senkveld-slaget: Øst Mot Vest»:

- Går inn med livet som innsats

Stian Blipp og Helene Olafsen skal for første gang konkurrere mot hverandre på tv i «Senkveld-slaget: Øst Mot Vest».

NYE HØYDER: Denne høsten skal Helene Olafsen og Stian Blipp lede hvert sitt lag fra sine respektive landsdeler, under «Senkveld-slaget: Øst Mot Vest». Foto: Helene Kjærgaard Sviland/TV 2
NYE HØYDER: Denne høsten skal Helene Olafsen og Stian Blipp lede hvert sitt lag fra sine respektive landsdeler, under «Senkveld-slaget: Øst Mot Vest». Foto: Helene Kjærgaard Sviland/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Konkurransen «Camp Senkveld» har gjennom flere år vært et fast innslag i TV 2-programmet «Senkveld». Nå tar programlederne Helene Olafsen (29) og Stian Blipp (29) det hele til nye høyder.

Tidligere har de to programlederne kjempet sammen mot både vinterhelter og «Mesternes mester»-deltakere, men når «Senkveld» returnerer til tv-skjermen til høsten vil de lede hvert sitt lag gjennom en rekke konkurranser.

I «Senkveld-slaget: Øst Mot Vest», skal Stian Blipp fra Bergen og Helene Olafsen fra Oppegård en gang for alle få svar på hvilken landsdel som er den ypperste.

Sistnevnte er ikke i tvil om at «Senkveld»-kollegaen kan vente seg tøff konkurranse:

- Stian går rundt i livet med den naturlige selvtilliten det gir å være bergenser. Nå skal han og vestlendingene jekkes ned noen hakk, sier hun i en pressemelding fra TV 2.

- Jeg gleder meg til å bevise at det er en grunn til at vi fra vest får tyn for at vi er så selvgode og brautende. Svaret er enkelt. Vi har grunn til det, fastslår Stian Blipp.

Lag øst

Laget fra øst, altså laget til Helene Olafsen, består av deltakerne Svein Østvik (58), Isabelle Ringnes (30), Freddy dos Santos (42) og Hasse Hope (33).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer