Zara:

Går til sak mot Zara etter dette ekle funnet

Cailey Fiesel skal ha funnet en død mus eller rotte sydd inn i sin nye kjole. 

DØDT DYR: 24 år gamle Cailey Feisel har saktsøkt Zara, etter at hun skal ha funnet en død gnager sydd inn i kjolen hun kjøpte der. Bildet er hentet fra saksdokumentene, og viser gnagerens bein som stikker ut. Kjolen skal ha luktet, men det var først da hun kjente beinet at hun innså hvor lukta kom fra. Foto: NTB scanpix 
DØDT DYR: 24 år gamle Cailey Feisel har saktsøkt Zara, etter at hun skal ha funnet en død gnager sydd inn i kjolen hun kjøpte der. Bildet er hentet fra saksdokumentene, og viser gnagerens bein som stikker ut. Kjolen skal ha luktet, men det var først da hun kjente beinet at hun innså hvor lukta kom fra. Foto: NTB scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 24 år gamle Manhattan-kvinnen Cailey Fiesel kjøpte i juli en svart kjole fra klesgiganten Zara sin filial i Greenwich, Connecticut. Den kostet rundt 300 kroner, og ble lagt i skapet da hun kom hjem.

Da 24-åringen skulle bruke kjolen et par uker seinere, oppdaget hun imidlertid noe alvorlig galt.

Først trodde hun at den vonde lukta hun kjente kanskje var tilfeldig eller kom fra et annet sted. Helt intetanende om hva som befant seg i stoffet, brukte Fiesel kjolen på jobb.

Men lukta forsvant ikke.

Fant gnager i sømmene

Sjokket ble derfor stort da hun tok på en av sømmene ved kjolens krage og kom nær noe stikkende. For ut av sømmen hang det en fot, tilhørende en mus eller ei rotte.

- Jeg så et lite bein som stakk ut av sømmen jeg akkurat hadde tatt på, og jeg ble helt skrekkslagen. Jeg ble paralysert av frykt, forteller amerikaneren til New York Post.

Sydd inn i kjolen var en død gnager, og det var bare beinet som stakk ut. Lukten var likevel ifølge Fiesel svært tilstedeværende, da dyret sannsynligvis hadde vært dødt i ukesvis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer