IKKE FORNØYD: Sanger og tidligere barnestjerne Aaron Carter ble arrestert i helga, mistenkt for promillekjøring og besittelse av en liten mengde marihuana. Etter å ha betalt seg ut av fengselet går han nå til angrep på både politiet og sin egen bror i en tirade på Twitter. Foto: Habersham County Sheriff's Office via AP/ NTB scanpix
IKKE FORNØYD: Sanger og tidligere barnestjerne Aaron Carter ble arrestert i helga, mistenkt for promillekjøring og besittelse av en liten mengde marihuana. Etter å ha betalt seg ut av fengselet går han nå til angrep på både politiet og sin egen bror i en tirade på Twitter. Foto: Habersham County Sheriff's Office via AP/ NTB scanpixVis mer

­

Går ut mot politiet og broren etter at han ble arrestert for fyllekjøring

Aaron Carter mener broren Nick Carter burde slått på tråden.

Lørdag kveld ble sanger og tidligere barnestjerne Aaron Carter (29) arrestert. Politiet stoppet ham i en kontroll, og han ble arrestert, mistenkt for promillekjøring og besittelse av marihuana, ifølge CNN.

Problemene har stått i kø for «I Want Candy»-sangeren i mange år, og det kan virke som om denne arrestasjonen har fått det til å bikke over for stjerna.

Han skal ha nektet å gjennomføre tester for å se om han var påvirket, og ble siktet for å hindre politiets etterforskning. Kjæresten Madison Parker ble også arrestert.

Nå bryter Carter tausheten om arrestasjonen. I et langt innlegg på Twitter går han hardt ut mot politiet, og hevder at han bare ble stoppet på grunn av statusen sin.

BLE ARRESTERT: Madison Parker og Aaron Carter. Foto: Splash News/ NTB scanpix
BLE ARRESTERT: Madison Parker og Aaron Carter. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Går til angrep

E! News er blant mediene som har omtalt saken. Carter kom seg ut av fengsel søndag ettermiddag amerikansk tid, etter å ha betalt en kausjon på nærmere 38 000 norske kroner.

Han var da rask med å logge seg på nettet, for å fortelle sin historie av dramaet - som ble slått opp i flere store medier. På Twitter gikk han både ut mot broren, sangeren Nick Carter (37), og lovens lange arm.

Da det ble kjent at Aaron var blitt arrestert, skrev Nick på Twitter at han elsket broren sin uansett hva. Han tilbød seg også å hjelpe. «Familie er ikke alltid enkelt, men vi er alle her for deg», skrev han blant annet.

Saken fortsetter nedenfor.

Det setter ikke lillebroren spesielt stor pris på.

«Om mitt eget kjøtt og blod virkelig brydde seg om hvordan jeg hadde det, ville han ikke ha ringt meg direkte og hatt en samtale med meg, i stedet for å rette oppmerksomhet mot seg selv på dette veldig offentlige forumet?», skrev Aaron blant annet i sin tirade.

Sangeren mener at det ikke er greit at broren bruker ham som et instrument for å få oppmerksomhet mot seg selv, og beskriver det hele som et spark.

Nick, kjent fra supergruppa Backstreet Boys, har ikke svart på brorens hardtslående kritikk direkte.

Han har derimot delt en melding fra sin kone Lauren, som ber svoger Aaron sende henne sitt nye nummer. «Siden du har endret det igjen», skriver hun.

Det er ikke bare Carter-familien som får gjennomgå i tiraden fra Aaron Carter. Deler av den er skrevet av en advokat eller talsperson, mens deler er skrevet av ham selv. I delen skrevet av 29-åringens representant, kommer det fram at Carter føler seg utsatt på grunn av kjendisstatusen. Det blir også poengtert at han har en lisens for medisinsk bruk av marihuana, og at siktelsen for besittelse derfor bør droppes.

«Han føler at berømmelsen hans er grunnen til at han ble tatt, og en advokat vil bli ansatt for å ta seg av dette. Videoen viser at Aaron ikke befant seg i en bil i bevegelse da han ble arrestert og siktet for fyllekjøring», heter det i uttalelsen.

KJENDISBRØDRE: Både Nick (t.v.) og Aaron Carter har vært populære popstjerner i sine yngre dager. Her er de avbildet sammen på MTV Movie Awards i Los Angeles sommeren 2006. Foto: REUTERS/ NTB scanpix
KJENDISBRØDRE: Både Nick (t.v.) og Aaron Carter har vært populære popstjerner i sine yngre dager. Her er de avbildet sammen på MTV Movie Awards i Los Angeles sommeren 2006. Foto: REUTERS/ NTB scanpix Vis mer

Rusmisbruk

I fjor høst avslørte barnestjerna sine problemer med rusmisbruk.

I et intervju med «Oprah: Where Are They Now», forklarte Carter at foreldrenes brudd var én av årsakene til at han gikk inn i en dyp depresjon.

- Jeg elsket at familien alltid var sammen. Jeg ønsket ikke at de skulle gå fra hverandre, noe som utgjorde deler av skylda til depresjonen. For å styre unna de negative tankene, begynte jeg å feste og havnet etter hvert i mye trøbbel, sa han til talkshowdronninga, ifølge E! News, og fortsatte:

- Med alt som foregikk begynte det å minke i pengeboka. Til slutt var jeg også blakk.

I 2013 ble det også kjent at 28-åringen hadde pådratt seg en gjeld på 13 millioner kroner, for å ha unnlatt å betale skatt på midten av 2000-tallet.

- Aaron har slått seg selv konkurs, dette er i et forsøk på å gå videre med livet sitt og karrieren, fortalte en representant av Carter, Steve Honing i en uttalelse.

Problemene ga seg imidlertid ikke der. I 2012 døde søsteren, Leslie Carter, bare 25 år gammel.

- Vi er i dyp sorg over tapet av vår elskede søster, datter og barnebarn, Leslie Carter. Vi ber om respekt for vårt privatliv i denne vanskelige perioden, kunngjorde en talsperson på vegne av Carter-familien den gang.