Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Love Island Norge»:

Går videre som venner

Fant ikke kjærligheten utenfor «Love Island»-villaen.

BARE VENNER: Victor Barstad og Sofie Antonsen fant tonen inne på villaen i Argentina, men skal ha bestemt seg for å bare være venner. Foto: Privat
BARE VENNER: Victor Barstad og Sofie Antonsen fant tonen inne på villaen i Argentina, men skal ha bestemt seg for å bare være venner. Foto: Privat Vis mer

Årets «Love Island»-sesong har sørget for tre kjærestepar hittil, og etter hjemreise har også flere av de andre deltakerne ytret ønsker om å utforske relasjonene nærmere her hjemme.

Blant deltakerne som ønsket å finne ut om det var noe romantikk i luften vel hjemme i Norge, var Victor Barstad (23) og Sofie Antonsen (20) - som ble sendt hjem fra villaen i Argentina bare få dager før finalen.

I helga kunne imidlertid førstnevnte røpe på Instagram at de har bestemt seg for at de fungerer best som venner, og ikke kjærester.

«Vi fikk en utrolig artig og god vennskapelig kontakt inne i villaen, og er enige om at det bare er det vi ønsker på utsida også. Glad for å ha en så morsom og gøyal venninne som deg, Sofie», er blant det han skriver til en rekke bilder av de to.

Overfor Dagbladet forteller Victor at det ikke ble flere dater med Sofie etter at de kom tilbake fra Argentina, og at de av forskjellige grunner valgte å avslutte «Love Island»-oppholdet med et vennskap.

- Vi møttes på afterparty til «Love Island» etter vi kom hjem, og da fikk vi jo sett hverandre der. Ellers rakk vi ikke se hverandre så mye før hun måtte dra dit hun kommer fra, og jeg måtte tilbake på jobb, forteller han, og legger til:

- Så har jeg jo kjent på en skepsis siden jeg kom ut av villaen rundt om det kom til å funke. Og når man da kom ut fra villaen og det ikke tok av, så har vi bare ikke møttes mer. Vi bestemte oss for at det beste er å fortsette som bare venner, forteller han.

Det ble altså ikke mer romantikk etter «Love Island». I en SMS til Dagbladet begrunner Sofie det hele med at det ble en for vennskapelig tone mellom dem, og hun innrømmer at hun delte Victors skepsis rundt om de kom til å få det til å funke i det virkelige liv.

- Victor er en fantastisk fin fyr, men jeg forsto nokså fort at vi er litt for forskjellige til å fungere utenfor, skriver hun.

VANT: Nora og Johannes vant «Love Island» 2020, og nå avslører de framtidsplanene. Vis mer

Begge to forteller at de den dag i dag er gode venner, og holder kontakten gjennom sosiale medier, uten at det er noe mer enn et godt vennskap som ligger i grunn.

Både Sofie og Victor er åpen for å finne kjærligheten i nær framtid, og spesielt sistnevnte kan fortelle at tilbudene fra jenter flommer inn etter «Love Island»-deltakelsen.

- Jeg får mange meldinger av jenter som vil møtes, og jeg er mye mer villig til å faktisk møte jenter nå enn før vi dro inn i villaen. Man lærte mer om seg selv der inne, og det at det ikke er så farlig å date da, foreller Victor til Dagbladet.

Han stresser derimot ikke av den grunn.

- Personlig er jeg en som tar en dag av gangen. Trenger ikke «chase» det mer enn jeg må. Kan gå et år uten kjæreste liksom, selv om det har vært dødskjedelig da. Man vil jo møte folk. Men jeg tar det relativt rolig, erkjenner han.

Hele Norges coronakart