DÅRLIG PR:  Avisene flommer over av rykter etter at golfstjerna Tiger Woods krasjet for noen uker siden. Foto: SCANPIX
DÅRLIG PR: Avisene flommer over av rykter etter at golfstjerna Tiger Woods krasjet for noen uker siden. Foto: SCANPIXVis mer

Gatorade dropper Tiger-drikk

- Har ingenting med skandalene å gjøre.

||| Firmaet bak Gatorade har bestemt seg for å droppe sportsdrikken «Gatorade Tiger Focus», men dette skal ikke være relatert til skandalene i kjølvannet av bilulykken for snart to uker siden.

- Vi bestemte oss for å slutte med «Gatorade Tiger Focus» og noen andre produkter for flere måneder siden, for å gjøre plass til flere nyskapende produkter i 2010, sier ansatte i selskapet PepsiCo i en uttalelse til tv-kanalen CNBC.

Sportsdrikken ble lansert i mars i fjor, og golfesset får prosenter av inntektene fra salget.

Etter alle utroskapsryktene i amerikanske medier etter at Woods krasjet inn i en brannhydrant forrige lørdag, har det blitt spekulert i hvordan all den dårlige PR'en vil ramme golfesset.

I forrige uke sa Gatorade at de ville fortsette kontrakten med Woods. Også en av hans andre sponsorer, Nike, har sagt at de siste ukenes hendelser ikke påvirker deres forhold til golferen. Konsulentgiganten Accenture har fortsatt Tiger Woods som blikkfang på sine nettsider.

Likevel kan skandalen ramme Woods på sikt, sa merkevareeksperten Steven Levitt i analysebyrået Q Score til nettstedet Daily Finance i forrige uke.

Han viste særlig til at basketspilleren Kobe Bryants status aldri helt ble reparert etter at hans utroskapshistorie ble kjent.

FAMILIEN: Tiger Woods har to barn med sin svenske kone Elin. Foto: Ezra Shaw/Getty Images/AFP
FAMILIEN: Tiger Woods har to barn med sin svenske kone Elin. Foto: Ezra Shaw/Getty Images/AFP Vis mer

«Gatorade Tiger Focus»

STOD FRAM PÅ FORSIDA:  Servitøren og reality TV-kjendisen Jaimee Grubbs hevder hun er Tiger Woods' elskerinne. Foto: EPA/US WEEKLY
STOD FRAM PÅ FORSIDA: Servitøren og reality TV-kjendisen Jaimee Grubbs hevder hun er Tiger Woods' elskerinne. Foto: EPA/US WEEKLY Vis mer