Katarina Flatland klar for «Idol»:

- Gaute Ormåsen har vært et stort «crush»

Katarina Flatland har nærmest vokst opp med «Idol». Nå leder hun programmet.

NY PROGRAMLEDER: Bonderomantikken har denne høsten blitt byttet ut med popstjernesdrømmer. I går var Katarina Flatland klar som programleder for den 10. sesongen av «Idol». Foto: Christian Roth Christensen
NY PROGRAMLEDER: Bonderomantikken har denne høsten blitt byttet ut med popstjernesdrømmer. I går var Katarina Flatland klar som programleder for den 10. sesongen av «Idol». Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

15 år etter at Kurt Nilsen (39) slo Gaute Ormåsen (35) i finalen, og dermed stakk av med Norges første «Idol»-seier, gikk programmet i går kveld løs på sin tiende sesong.

Og denne høsten bytter Katarina Flatland (29) bort bonde-flørting og drømmen om den store kjærligheten i «Jakten på kjærligheten» med musikk, popstjernedrømmer og dommer-krangel som ny programleder for «Idol».

Tv-crush

Selv om «Idol» byr på en annen type nerver og dramatikk enn hun har vært borti tidligere, kan det likevel være Flatland for bruk for noen av sine erfaringer som «Kirsten giftekniv» også denne høsten.

Som så mange andre norske jenter, kan 29-åringen nemlig avsløre at hun som ung hadde et spesielt godt øye til flere av «Idol»-deltakerne på tv-skjermen.

- Jeg har hatt crush på en del «Idol»-deltakere. Jeg burde kanskje ikke si det, men det er en del år siden, altså. Jeg var veldig forelsket i David Pedersen fra første sesong. Og Gaute Ormåsen har også vært et stort «crush».

Når 29-åringen nå har fått i oppgave å lede det veletablerte talentprogrammet, er det under ganske andre omstendigheter. Flatland, som i sommer giftet seg med Harald Dobloug (29), har lang erfaring som programleder, og er kjent fra blant annet «Sønner av Norge» og «Sommertid», i tillegg til «Jakten på kjærligheten», som hun har ledet siden 2014.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer