Jon Stewart:

Geitene satte ut på livsfarlig ferd. Da kom komikeren til unnsetning

Fikk hjelp av talkshowvert etter vågal utflukt.

STO BAK REDNINGSAKSJON: Mandag morgen var to geiter på rømmen på et t-banespor i New York. Takket være den kjente komikeren John Stewart (55), og kona Tracey, har dyrene i dag fått et bedre liv. Foto: NTB Scanpix
STO BAK REDNINGSAKSJON: Mandag morgen var to geiter på rømmen på et t-banespor i New York. Takket være den kjente komikeren John Stewart (55), og kona Tracey, har dyrene i dag fått et bedre liv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«To veeeeldig uskikkelige gutter».

Fastslåelsen stammer fra Twitter-kontoen til New York City Subway (T-banenettet i New York), og handler om to geiter.

Det var mandag morgen at de to firbeinte vennene, lokalisert i bydelen Brooklyn, fant ut at det var en god idé å labbe langs T-baneskinnene i den tett befolkede verdensmetropolen.

Sultne

For politiet, New York City Subway - og ikke minst folk som skulle på jobb - skapte det vågale påfunnet derimot hodebry.

- Vi har fått høre at de spiste gress langs linja, forteller Jon Weinstein, en talsperson for transportetaten i New York, til BBC.

Han forteller at den utsendte politipatruljen, i samarbeid med T-baneansatte, etter hvert klarte å lokke de uaktsomme geitene over til et steng spor. Deretter ble de roet ned og hentet av dyreaktivister.

Grunnen til at de eventyrlystne pelsdyrene nå, i full uvitenhet, skaper internasjonale overskrifter, skyldes den amerikanske komikeren Jon Stewart (55).

Det var nemlig Stewart og kona, Tracey Stewart, som sørget for å transportere geitene bort fra sin potensielt dødelige ferd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer