Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Geordie Shore»:

«Geordie Shore»-jentenes elleville forvandlinger

Jentene fra realityserien har forandret seg stort siden 2011.

REALITYSTJERNER: I 2011 ble Charlotte Crosby, Vicky Pattison, Sophie Kasaei og Holly Hagan kjendiser over natten. I dag, åtte år seinere, er de nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: NTB Scanpix
REALITYSTJERNER: I 2011 ble Charlotte Crosby, Vicky Pattison, Sophie Kasaei og Holly Hagan kjendiser over natten. I dag, åtte år seinere, er de nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Siden 2011 har MTV-serien «Geordie Shore» sørget for en hel haug med drama, fest og romanser på tv-skjermen. Serien følger en gjeng fra Newcastle i England når de flytter inn sammen over en viss periode – og opp gjennom åra har flere profiler gjort seg godt bemerket.

Deltakerne har blant annet fått mye spalteplass i den britiske sladderpressen. De kanskje mest kjente deltakerne, er de som var med helt fra første sesong.

Her finner vi blant andre Vicky Pattison (31), Sophie Kasaei (29), Charlotte Crosby (29) og Holly Hagan (26) – som alle har vekket oppsikt siden den gang. Spesielt jentenes utseende har forandret seg mye siden starten i 2011.

«GEORDIE SHORE»: Charlotte Crosby, Vicky Pattison, Holly Hagan og Sophie Kasaei var de fire originale jentene i den populære «Geordie Shore»-gjengen. Her i 2011. Foto: NTB Scanpix
«GEORDIE SHORE»: Charlotte Crosby, Vicky Pattison, Holly Hagan og Sophie Kasaei var de fire originale jentene i den populære «Geordie Shore»-gjengen. Her i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Drastisk vektnedgang

Vicky Pattison er blant dem som fant kjærligheten i realityhuset. Allerede i første sesong innledet hun et romantisk forhold til Ricci Guarnaccio (32), og duoen forlovet seg i Mexico i sesong tre.

Forholdet skulle imidlertid ikke vare, og de mange kranglene mellom dem ble godt dokumentert i serien. I 2013 gikk de fra hverandre for godt, og Pattison har siden den gang blitt koblet til flere menn.

31-åringens mange forhold er blitt skrevet mye om i kjendispressen, men Pattison huskes likevel kanskje best for bildene som dukket opp av henne på stranda i 2013. Bildene førte til at realitystjernen bestemte seg for å ta grep og snu om på den usunne livsstilen sin.

Ifølge Pattison selv begynte hun å slite med vekten da hun ble med på «Geordie Shore», mye på grunn av hyppig drikking og store mengder «junkfood».

- Jeg var utrent, usunn, og viktigst av alt, ulykkelig, har Pattison tidligere fortalt til den britiske avisa Mirror.

- Det ødela helsa

Bildene fra stranda førte som nevnt til at realitystjerna tok grep, og hun satte dermed i gang med et intensivt program for å få vekten til å gå ned. På bare tre måneder slanket hun seg kraftig, men hun har tidligere hevdet at hun gikk ned såpass mye at det å holde vekten stabil påvirket hennes mentale helse negativt.

FORNØYD: Etter flere år med jojo-slanking, er Vicky Pattison endelig komfortabel i sin egen kropp. Her avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix
FORNØYD: Etter flere år med jojo-slanking, er Vicky Pattison endelig komfortabel i sin egen kropp. Her avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Mirror droppet hun alle sukkerholdige drikker, og holdt seg unna ferdigmat. I stedet fulgte hun en streng diett basert på mye proteiner, og trente så ofte det lot seg gjøre. All kaloritellingen gjorde at hun ikke klarte å nyte livet, og hun innså at det hadde gått for langt.

- Jeg var en størrelse seks (norsk størrelse 32, red.anm.) uten pupper og uten et liv. Jeg ble besatt og altfor fokusert, og det ødela helsa mi, har hun uttalt.

Først nå, etter at hun har lært å balansere en sunn livsstil, har hun begynt å bli fornøyd og komfortabel i sin egen kropp.

- Nå er jeg voksen, og alt dette har ført til at jeg først nå har klart å finne det som er min sunne vekt. Min «happy»-vekt, sa 31-åringen i 2013.

Bekymret fanskare

En annen «Geordie Shore»-deltaker som har fått mye oppmerksomhet for utseendet sitt, er Charlotte Crosby. Også hun har snakket om både vektoppgang og -nedgang, men det er kanskje heller ansiktet til realitystjernen som har stått for de store snakkisene i sladderpressen.

FLERE OPERASJONER: Det er liten tvil om at utseendet til Charlotte Cosby har forandret seg drastisk de siste årene. Her er realitystjerna avbildet i 2013 og 2019, med seks års mellomrom. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
FLERE OPERASJONER: Det er liten tvil om at utseendet til Charlotte Cosby har forandret seg drastisk de siste årene. Her er realitystjerna avbildet i 2013 og 2019, med seks års mellomrom. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Hun hadde gjennom flere sesonger av realityserien et av-og-på-forhold til «Geordie Shore»-kollegaen Gaz Beadle (31), og har de siste åra blitt koblet til en rekke mannlige realityprofiler.

Den siste tida er det imidlertid heller hennes mange kosmetiske inngrep som har preget medieoverskriftene om henne.

I 2015 sjokkerte Crosby fansen da hun hadde gått ned hele fire klesstørrelser på seks måneder, og siden den gang har hun også lagt seg under kniven gjentatte ganger – og dermed forandret seg stort siden hun var med i MTVs realityserie.

Den siste tiden skal det ha gått så langt at fansen har blitt bekymret for henne.

SLANKET SEG: I 2015 overrasket Charlotte Crosby mange, da hun viste frem et enormt vekttap på bare seks måneder. Foto: All Over Press
SLANKET SEG: I 2015 overrasket Charlotte Crosby mange, da hun viste frem et enormt vekttap på bare seks måneder. Foto: All Over Press Vis mer

200 000 på operasjoner

Crosby la seg under kniven for første gang i 2016, da hun gjennomførte en neseoperasjon - angivelig for å fjerne en utvekst.

Etter at resultatet ble ødelagt under et fall på en ferietur samme år, opererte Crosby nesa nok en gang.

OPERASJONER OG JOJO-SLANKING: Charlotte Crosby har lagt seg under kniven flere ganger. Nå er fansen bekymret for henne. Foto: NTB Scanpix
OPERASJONER OG JOJO-SLANKING: Charlotte Crosby har lagt seg under kniven flere ganger. Nå er fansen bekymret for henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er ikke sånn at jeg kan skjule det. Dersom jeg ikke hadde vært på tv, hadde jeg aldri gjennomført operasjonen, har hun tidligere uttalt til Heat Magazine om operasjonen.

Hun har også operert inn brystene flere ganger, i tillegg til å få en rekke injeksjoner i leppene.

Ifølge Mirror startet hun med injeksjoner tidlig i 20-åra, og hun har gjennomført leppeinjeksjoner en gang i året siden den gang. Realitystjerna har tidligere vært åpen om sin forkjærlighet for kirurgiske inngrep, og har innrømmet å ha brukt i overkant av 200 000 kroner på dette.

Stygge kommentarer

Sophie Kasaei gjennomgikk i likhet med realitykollegene ekstrem slanking i ettertid av deltakelsen i «Geordie Shore».

I 2013, samme år som hun ble kastet ut av serien som følge av et angivelig «rasistisk utbrudd», fikk hun merke de negative sidene av berømmelsen, da hun i sosiale medier stadig fikk høre at folk synes hun var tjukk og lite tiltrekkende.

Dette førte til at Kasaei reiste på bootcamp. Ved hjelp av beintøff kondisjonstrening, yoga på stranda og lange svømmeturer gikk hun ned hele fire kilo på fem dager, og i etterkant av turen gikk hun ned ytterligere fem kilo.

I likhet med både Pattison og Crosby, har Kasaei ifølge den britiske avisa Mirror forklart at vekten økte drastisk som følge av deltakelsen i «Geordie Shore».

- Du ender opp med å spise på ugunstige tidspunkter og legger på deg. Du flytter på deg konstant, og du har ikke tilgang på sunn mat. Så du spiser en sandwich og en hel haug med kalorier, har hun fortalt.

SEKS ÅR: Her er Sophie Kasaei avbildet i 2013 og 2019. Hun har, i likhet med realitykollegene sine, lagt sin elsk på både botox og leppefillers. Hun har også operert nesa. Foto: NTB Scanpix
SEKS ÅR: Her er Sophie Kasaei avbildet i 2013 og 2019. Hun har, i likhet med realitykollegene sine, lagt sin elsk på både botox og leppefillers. Hun har også operert nesa. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det har også blitt hevdet at Sophie Kasaei har gjennomført fettsuging, noe hun selv har avkreftet. Hun har selv uttalt hun gikk ned i vekt, og holder vekten nede, ved hjelp av et sunt kosthold og et strengt treningsregime.

- Jeg har vært «hun tjukke jenta» i «Geordie Shore» så lenge, har Kasaei sagt.

På Instagram deler hun stadig før- og etterbilder av kroppen sin.

Brystoperasjoner

Holly Hagan er kanskje den av de fire originale deltakerne som har forandret seg mest siden seriens start i 2011.

Hun har blant annet testet ut en rekke ulike hårfarger, og mange husker kanskje hennes knall røde hårmanke i en av de aller første sesongene av realityserien.

DRASTISK FORANDRING: Holly Hagan er nesten ikke til å kjenne igjen på bildet til venstre, som er tatt i 2013. Bildet i midten er fra 2016, mens det siste er tatt i år. I løpet av de siste seks årene har hun blant annet gjennomgått hele tre brystoperasjoner, samt fikset på nesen sin. Foto: NTB Scanpix
DRASTISK FORANDRING: Holly Hagan er nesten ikke til å kjenne igjen på bildet til venstre, som er tatt i 2013. Bildet i midten er fra 2016, mens det siste er tatt i år. I løpet av de siste seks årene har hun blant annet gjennomgått hele tre brystoperasjoner, samt fikset på nesen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I tillegg har Hagan gjennomført flere brystoperasjoner, og i fjor sa hun farvel til sine velkjente «double Fs» (bh-størrelse, red.anm.).

26-åringen har også innrømmet overfor The Sun å ha fikset på nesa for å fjerne en «kul» som gikk over neseryggen. I likhet med kollegene har også hun startet et sunnere liv de siste åra, og hun har uttalt at hun den dag i dag endelig er komfortabel i sin egen kropp.

- Jeg er ikke tynn, men jeg er komfortabel med meg selv, har hun tidligere skrevet på Instagram.

- Vær snill med deg selv

I januar delte Hagan et åpenhjertig innlegg på Instagram, der hun forklarte at det ikke bare er utseendet hennes som har forandret seg med åra. I innlegget delte hun to bilder av seg selv, der det første er fra hun var 16 år gammel, og det andre er tatt ti år seinere, i en alder av 26.

Utseendet har forandret seg betydelig, og det har også Holly Hagans selvfølelse.

«Sett bort fra utseendet, var jenta til venstre så fortapt. Hun hadde ikke peiling på hvem hun var, så hun latet som at hun ikke kunne brydd seg mindre når hun egentlig brydde seg for mye. (...) Jenta til høyre er sterk, selvstendig, og aksepterer seg selv for den hun er. Hun vet hva hun er verdt og vil ikke akseptere noe mindre. Det har tatt ti år, vær snill med deg selv gjennom reisen din», skrev 26-åringen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!