«Geordie Shore»:

«Geordie Shore»-jentenes elleville forvandlinger

Jentene fra realityserien har forandret seg stort siden 2011.

REALITYSTJERNER: I 2011 ble Charlotte Crosby, Vicky Pattison, Sophie Kasaei og Holly Hagan kjendiser over natten. I dag, åtte år seinere, er de nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: NTB Scanpix
REALITYSTJERNER: I 2011 ble Charlotte Crosby, Vicky Pattison, Sophie Kasaei og Holly Hagan kjendiser over natten. I dag, åtte år seinere, er de nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Siden 2011 har MTV-serien «Geordie Shore» sørget for en hel haug med drama, fest og romanser på tv-skjermen. Serien følger en gjeng fra Newcastle i England når de flytter inn sammen over en viss periode – og opp gjennom åra har flere profiler gjort seg godt bemerket.

Deltakerne har blant annet fått mye spalteplass i den britiske sladderpressen. De kanskje mest kjente deltakerne, er de som var med helt fra første sesong.

Her finner vi blant andre Vicky Pattison (31), Sophie Kasaei (29), Charlotte Crosby (29) og Holly Hagan (26) – som alle har vekket oppsikt siden den gang. Spesielt jentenes utseende har forandret seg mye siden starten i 2011.

Drastisk vektnedgang

Vicky Pattison er blant dem som fant kjærligheten i realityhuset. Allerede i første sesong innledet hun et romantisk forhold til Ricci Guarnaccio (32), og duoen forlovet seg i Mexico i sesong tre.

Forholdet skulle imidlertid ikke vare, og de mange kranglene mellom dem ble godt dokumentert i serien. I 2013 gikk de fra hverandre for godt, og Pattison har siden den gang blitt koblet til flere menn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer