Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

George Bush' datter blir TV-journalist

Men får ikke dekke politikk.

PÅ TV:  Jenna Hager (27), datter av tidligere president George W. Bush, får TV-jobb. Her med ektemannen Henry Hager. Foto: SCANPIX/AP Photo/Haraz N. Ghanbari
PÅ TV: Jenna Hager (27), datter av tidligere president George W. Bush, får TV-jobb. Her med ektemannen Henry Hager. Foto: SCANPIX/AP Photo/Haraz N. Ghanbari Vis mer

|||(Dagbladet): TV-kanalen NBC har ansatt ekspresident George Bush' datter Jenna (27) som reporter på programmet «Today», et av USAs mest sette morgentalkshow.

Jenna, som i fjor giftet seg med sin Henry (30) på pappas ranch i Texas, heter nå Hager til etternavn og jobber egentlig som lærer i Baltimore. Nå skal hun levere innslag om blant annet utdannelse og familie en gang i måneden, mens hun fortsetter å jobbe på en skole.

- Dette er ikke noe jeg har alltid har drømt om å gjøre, men jeg synes det er viktig å være åpen for forandringer, sier hun til nyhetsbyrået AP.

Skal ikke dekke politikk
Etter at hun hadde vært på «Today» to ganger i forbindelse med boklanseringer mente produsentene av programmet at hun ville gjøre seg som TV-reporter, med sin «naturlige, komfortable tilstedeværelse».

De understreker at hun ikke skal dekke politikk, og at TV-selskapets jobbtilbud til Bush-datteren ikke handler om å posisjonere seg for framtidige intervjumuligheter med den avgåtte presidenten, som har holdt en lav profil etter at Barack Obama tok over Det hvite hus i januar.

- Jeg håper jeg får fokusere på det som er viktig for meg, nemlig utdannelse, leseferdigheter, kvinne- og familiesaker, sier hun.

- Jeg er ganske normal
Jenna skal heller ikke snakke om livet som USAs førstedatter.

- Jeg synes ikke det er så interessant. Jeg er ganske normal, sier Jenna.

Hennes tvillingsøster Barbara bor nå i New York og jobber for den veldedige stiftelsen Global Health Corps, ifølge det åpne brevet Bush-søstrene skrev til Obamas døtre etter presidentinnvielsen.

TVILLINGER: Jenna flankert av tvillingsøsteren Barbara (til venstre) og George W. Bush' søster Dora til høyre. Foto: SCANPIX/AP Photo/Ron Edmonds
TVILLINGER: Jenna flankert av tvillingsøsteren Barbara (til venstre) og George W. Bush' søster Dora til høyre. Foto: SCANPIX/AP Photo/Ron Edmonds Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media