George Clooney

- George Clooney fraktet til sykehus etter trafikkulykke

Skal ha frontkollidert på ferie.

BILULYKKE: Skuespiller George Clooney skal ha vært involvert i en frontkollisjon på Sardinia i Italia. Foto: NTB scanpix
BILULYKKE: Skuespiller George Clooney skal ha vært involvert i en frontkollisjon på Sardinia i Italia. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-skuespiller George Clooney (57) ble tirsdag fraktet til et sykehus på Sardinia, etter å ha vært involvert i en frontkollisjon på scooter. Det skriver den italienske avisa Nuova Sardegna.

- George Clooney er på sykehus etter at scooteren hans kolliderte med en bil som var i ferd med å snu på veien, skriver Nuova Sardegna på Twitter.

Clooney, som ifølge italienske TGCOM 24 akkurat hadde kjørt fra hotellet sitt, Loiri Porto San Paolo, da ulykken inntraff, ble hentet i ambulanse på ulykkesstedet. Lokale medier rapporterer om mindre skader.

Den italienske avisen La Repubblica melder at den verdenskjente skuespilleren har vært til observasjon på et lokalt sykehus. Ifølge NBC-reportern Claudio Lavanga, som skriver om hendelsen på Twitter, har 57-åringen allerede forlatt sykehuset.

Ulykken skal ha skjedd ved det populære feriestedet Costa Corallina. Ifølge The Mirror ferierer Clooney og kona Amal (40) ofte på Sardinia, og bor like i nærheten fra ulykkesstedet sammen med tvillingene Alexander og Ella (1).

Her kombinerer han ferie med familien og innspillingen av en ny tv-serie ved navn «Catch 22». Ekteparet Clooney skal ha blitt observert sammen flere ganger på øya den siste måneden, både på osteshopping og på vei ut av restauranter, ifølge avisa.

Verken George eller Amal Clooney har kommentert dagens hendelse.

Dette er for øvrig ikke første gang Clooney er uheldig i trafikken. Ifølge Today var 57-åringen involvert i en motorsykkelulykke også i 2007, da han kolliderte med en bil i New York.

Han kjørte motorsykkelen sammen med sin daværende kjæreste, Sarah Larson.

Den gang kom han unna med blåmerker og et brukket ribbein, mens Larson knakk foten.

- Trenger ikke pengene

George Clooney er blant Hollywoods største stjerner, og har over 80 filmer og tv-serier på CV-en. På tampen av fjoråret røpet han imidlertid at han ikke kommer til å prioritere skuespill i fremtida.

Til The Sunday Times sa at han som ikke lenger er et opplagt valg til en førsteelsker-rolle, og at han heller ikke bør være det. I tillegg påpekte han at han har tjent nok penger i løpet av sin karriere.

- Men hør, hvis noen har en rolle tilsvarende den Paul Newman spilte i «The Verdict», er jeg klar. Men det er ikke mange som den. Skuespill pleide å være det som betalte husleia, men jeg har solgt et tequila-selskap for en milliard jævla dollar. Jeg trenger ikke pengene, sa George Clooney til avisa og siktet til at han i fjor sommer solgte tequila-selskapet Casamigos.

GRAVID: Menneskerettighetsadvokat Amal Clooney talte i FN, og oppfordret verdens ledere om å ikke la IS slippe unna med folkemord. Likevel var det noe helt annet hun fikk oppmerksomhet for i media. Video: UNTV Vis mer

Småbarnsfar

Clooney har for øvrig hendene fulle også på privaten. Tre år etter at skuespilleren giftet seg med Amal Clooney i Venezia i Italia, fikk ekteparet tvillingene Alexander og Ella sammen i fjor sommer.

Det var da George Clooney gjestet det franske programmet Rencontres de Cinema, at filmstjerna valgte å lette på sløret om familieforøkelsen for første gang.

- Vi er utrolig glade og veldig spente. Det kommer til å bli et eventyr. Vi har på en måte omfavnet det hele med åpne armer, sa Clooney i intervjuet, ifølge UsWeekly.com.

I et tidligere intervju med Dagbladet kunne Clooney avsløre at det er litt andre ting hverdagen byr på nå som han har blitt far.

- Jeg skifter bleier og jeg vasker spy, innrømmet en solbrun Clooney den gang og la til spøkefullt:

- Alle de tingene jeg måtte gjøre for meg selv før, gjør jeg nå for babyene. Det funker ganske bra.

Forholdet til stjerneadvokat Amal Clooney har fått filmstjerna til å endre syn, både på ekteskapet og foreldreskapet. Før han møtte sin nåværende kone, uttalte han at jobben var det viktigste for ham:

- Jeg har alltid visst at farskap ikke var noe for meg. Å oppdra barn er en enorm forpliktelse, og det må være din førsteprioritet. For min del er jobben viktigst. Og det er grunnen til at jeg aldri vil gifte meg igjen, sa han til The Sunday Telegraph i 2011 - tre år før han giftet seg med menneskerettighetsadvokaten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer