George Michael er død

Forlot denne verden fredfullt i sitt hjem søndag, forteller familien i en pressemelding. 80-tallsikonet ble 53 år gammel. 

GIKK BORT 1. JULEDAG: George Michael sovnet stille i sitt hjem utenfor London søndag. Foto: NTB scanpix
GIKK BORT 1. JULEDAG: George Michael sovnet stille i sitt hjem utenfor London søndag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Popstjerne og musiker George Michael er død, melder BBC. Artistens manager bekrefter dødsfallet overfor den britiske allmennkringkasteren.

- Det er med stor sorg at vi kan bekrefte at vår elskede sønn, bror og venn, George, sovnet stille inn i sitt hjem i julen, sier manageren i en pressemelding.

Wham!-vokalisten, hvis fulle navn var Georgios Kyriacos Panayiotou, ble 53 år gammel. En ambulanse rykket ut til artistens eiendom i Goring i Oxfordshire klokken 13.42 søndag ettermiddag etter melding om dødsfallet, forteller BBC.

- Familien ber om at deres privatliv blir respektert i denne vanskelige og følelsesladde perioden, fortsetter presseskrivet.

Ytterligere omstendigheter rundt dødsfallet er foreløpig ikke kjent, men The Hollywood Reporter skriver at dødsårsaken var hjertesvikt.

Døde fredfullt

George Michael ble kjent verden over da han sammen med skolekompisen Andrew Ridgeley dannet duoen Wham! i 1981. De ble særs populære, spesielt blant ungpikene, og herjet på hitlistene i mange år før de to skilte lag i 1986. Siden den gang har George Michael hatt solokarriere preget av opp- og nedturer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer