Fadi Fawaz etter George Michaels død:

George Michaels kjæreste raser mot parets felles venner

- Fra det øyeblikket du døde var jeg helt alene.

STORT SAVN: George Michaels etterlatte kjæreste Fadi Fawaz forteller om problemene han går gjennom etter Michaels død i 2016. Foto: NTB SCanpix
STORT SAVN: George Michaels etterlatte kjæreste Fadi Fawaz forteller om problemene han går gjennom etter Michaels død i 2016. Foto: NTB SCanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 1. juledag 2016 ble den verdensberømte artisten George Michael funnet død i sin egen seng, 53 år gammel.

Siden stjernas bortgang, har hans etterlatte kjæreste Fadi Fawaz (44) vært åpen i sosiale medier om det enorme savnet, og i et nytt, åpenhjertig brev på Twitter, letter Fawaz på sløret om problemene som har kommet til overflaten etter Michaels bortgang for over et år siden.

Ifølge britiske Mirror, skriver 44-åringen om parets felles venner, som skal ha vendt ham ryggen etter at stjerna døde - og at de etterlot ham alene i sorgen.

- Fra det øyeblikket du døde, var jeg helt alene. De beskyldte meg til og med for å ha noe å gjøre med ditt dødsfall, hevder han.

- Det var ikke lenger noe støtte fra teamet ditt. Jeg ble også nektet å komme inn i vårt felles hjem i Goring. De pakket klærne mine i søppelsekker og sendte til meg, hevder han videre.

Videre påstår Fawaz at flere av George Michaels nærmeste gjorde livet vanskelig for ham i etterkant, og skriver at han blant annet at han sleit med å få i seg mat i flere måneder.

44-åringen nevner imidlertid ikke enkeltpersoner, og venner av paret har så langt ikke kommentert saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer