George Michael er død:

George Michaels kjæreste snakker ut: - Glemmer aldri at jeg fant ham død i senga

Popstjerna levde lenge i skapet, men turte til slutt å leve åpent med kjærestene han hadde. Nå forteller de om sorgen. 

FANT KJÆRESTEN DØD: Første juledag døde popikonet George Michael i sin egen seng. Nå hevder kjæresten hans, Fadi Fawaz, at det var han som fant «Last Christmas»-sangeren. Foto: Splash News. NTB scanpix
FANT KJÆRESTEN DØD: Første juledag døde popikonet George Michael i sin egen seng. Nå hevder kjæresten hans, Fadi Fawaz, at det var han som fant «Last Christmas»-sangeren. Foto: Splash News. NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Første juledag kom sjokkbeskjeden som rystet en hel popverden. George Michael, vokalist i Wham! og suksessfull soloartist, hadde gått bort. Popstjerna ble 53 år gammel, og døde av hjertestans i sin egen seng.

Musikkelskere har i 2016 allerede mistet flere av de aller største heltene fra 70- og 80-tallet, deriblant David Bowie og Prince. Den 53 år gamle sangeren, som var like kjent for sitt utseende som for sin myke vokal, blir regnet i samme kategori som nevnte storheter.

Artisten, som egentlig heter Georgios Kyriacos Panayiotou, levde et liv i offentligheten helt siden debuten på starten av 80-tallet. Rusmisbruk, vektoppgang og hans kjærlighetsforhold ble alt nøye dokumentert i pressen.

Nå forteller hans tidligere kjærester om sorgen etter tapet av popsensasjonen.

Fant kjæresten død

George Michael har vært i flere forhold. Det siste var med frisøren og fotografen Fadi Fawaz (43), som han har datet de siste åra. Han hevder selv at det var han som fant kjæresten død.

- Litt av en jul. Jeg glemmer den aldri, fordi jeg fant ham fredfullt død i senga om morgenen. Jeg kommer aldri til å slutte og savne deg, skrev han på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer