<strong><p>KNUST:</strong> Fadi Fawaz (t.v) forteller at han er rystet etter at twitter-kontoen hans angivelig skal ha blitt hacket. Foto: Splash News</p>

KNUST: Fadi Fawaz (t.v) forteller at han er rystet etter at twitter-kontoen hans angivelig skal ha blitt hacket. Foto: Splash News

Vis mer

George Michael:

George Michaels kjæreste utsatt for hackerangrep - postet sjokkmeldinger på Twitter-konto

- Jeg er sjokkert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Første juledag kom nyheten som rystet en hel verden, nemlig at artist George Michael hadde gått bort, kun 53 år gammel.

Dagen etter dødsfallet fortalte Michaels kjæreste, Fadi Fawaz (43), at det var han som fant sin kjære død i senga.

Det skrev frisøren og fotografen, som var i et forhold med sangstjerna siden 2012, i en twitter-melding.

I går dukket det opp flere oppsiktsvekkende meldinger på den samme twitter-kontoen, der det ble skrevet at George Michael tok sitt eget liv.

«Vi elsket hverandre veldig høyt og vi var sammen nesten 24 timer i døgnet. Og endelig klarte han det... Han prøvde å ta sitt eget liv flere ganger...»

«Det eneste George ville var å DØ», sto det i meldingene som ble publisert på 43-åringens twitter-konto.

IKON: Popstjerna George Michael ble 53 år gammel, og døde av hjertestans i sin egen seng første juledag. Video: AP Vis mer

- Skummelt

Meldingene vakte fort reaksjoner hos både fans og utenlandske medier, men Fawaz selv hevder at han ikke har noe å gjøre med de dramatiske meldingene.

Overfor Mirror forklarer han at kontoen hans ble hacket.

- Jeg er sjokkert over hva som skjer med den twitter-greia. Kontoen min ble hacket og er nå stengt, forteller han til den britiske nettavisa.

- Det er litt skummelt for å være ærlig. Jeg sendte ikke ut de meldingene. Jeg våknet klokken 11.30 til nyheten. Jeg kommer ikke til å bekymre meg for sånne ting, sier han.

Ønsker ikke å kommentere

Meldingene ble publisert to dager etter at det ble kjent at resultatene fra obduksjonsrapporten er ufullstendige. Sky News meldte at det vil bli gjennomført flere undersøkelser for å finne ut hva popstjerna døde av, men at det vil ta flere uker før noe er klart.

Kun timer etter at twitter-meldingene fra det angivelige hackerangrepet var slettet og Fawaz' konto ble stengt, ga George Michaels familie en uttalelse via nettstedet Buzzfeed.

- Uka etter hans tragiske død, har det blitt mye kommentert og spekulert rundt George og omstendighetene rundt hans død. Det vil uunngåelig bli mer i fremtiden. Familien er fremdeles knust etter hans død og ønsker ikke å kommentere noen spekulasjoner, verken nå eller i fremtiden, sier en talsmann for familien.

Eksen i sorg

George Michael, hvis egentlig navn var Georgios Kyriacos Panayiotou, hadde sitt store gjennombrudd som vokalist i gruppa WHAM! på 80-tallet.

Livet hans ble nøye dokumentert i pressen fra første stund, der blant annet rusmisbruk og flere av hans kjærlighetsforhold gjerne var i fokus.

I 1998 skapte han overskrifter verden over da han sto frem som homofil.

Før artisten ble sammen med Fadi Fawaz i 2012, var han i et 13 år langt forhold med forretningsmannen Kenny Goss (58).

Da dødsfallet til ekskjæresten hans ble kjent, var Goss raskt ute med å fortelle om sorgen han nå satt igjen med.

- Hjertet mitt ble knust av nyheten om at min gode venn og kjærlighet George Michael har gått bort, sa han til E! News, og fortsatte:

- Han var en stor del av livet mitt, og jeg elsket han masse. Han var en ekstremt snill og generøs mann. De fine minnene og musikken han ga til verden vil alltid være en stor del av livet mitt, og til dem som også elsket og beundret ham.

De to blir ofte beskrevet som hverandres store kjærlighet.

<strong>I SORG:</strong> George Michael var sammen med kunsthandleren Kenny Goss i 13 år. Foto: Myung Jung Kim/PA Wire
I SORG: George Michael var sammen med kunsthandleren Kenny Goss i 13 år. Foto: Myung Jung Kim/PA Wire Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer