Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

George og Amal Clooney:

George og Amal Clooney snakket aldri om å få barn, så skjedde det utrolige: - Jeg tenkte at det måtte være en feil

George Clooney åpner opp om rollen som tvillingpappa.

TVILLINGER: George og Amal Clooney trives godt i rollen som foreldre, men innrømmer at det er slitsomt å ha tvillinger. Foto: Pa Photos
TVILLINGER: George og Amal Clooney trives godt i rollen som foreldre, men innrømmer at det er slitsomt å ha tvillinger. Foto: Pa Photos Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I juni kunne George (56) og Amal Clooney (39) juble over å ha blitt foreldre for første gang da de ønsket tvillingene Alexander og Ella velkommen.

Siden den gang har ryktene svirret om hvorvidt paret fikk hjelp til og bli gravide, men i et nytt intervju med Hollywood Reporter, setter imidlertid den 56 år gamle skuespilleren en stopper for ryktene.

Til tross for at paret aldri hadde snakket om barn før de ble smidd i hymens lenker, var de glade for nyheten om familieforøkelsen. Likevel kom sjokket da de fikk vite at de ikke ventet ett, men to barn.

- God på bleiskift

- Legen sa «Vel, det er én», og jeg sa «Bra», og da sier han, «Og der er det en til», og da sa jeg bare «Hva?». Vi bare satt der og stirret på et ark han ga oss, og jeg tenkte at det måtte være en feil, forklarer han.

Ella og Alexander kom til verden i London, på St. Mary's Hospital, det samme sykehuset som barna til prins William (35) og hertuginne Kate (35), prins George (4) og prinsesse Charlotte (2), ble født.

George Clooney skjønte i lang tid før fødselen at han skulle bli pappa, men det var først da tvillingene hadde kommet til verden, at det gikk opp for ham at han virkelig var blitt forelder.

Siden den gang har han erfart en annen type kjærlighet og mangel på søvn, men forteller at Amal med god margin er mer utslitt enn ham selv. Likevel hjelper han til der han kan.

- Jeg er en veldig god bleie-fyr - og det visste jeg ikke at jeg ville bli.

Saken fortsetter nedenfor.

BORGERLIG VIELSE: Hollywood-stjerna George Clooney og kjæresten Amal Alamuddin ga mandag hverandre sitt ja i en borgerlig vielse i Venezia. Det private bryllupet fant sted lørdag. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Frieri

«Ocean's Eleven»-skuespilleren legger ikke skjul på at han trives godt i rollen som pappa, og ønsker det beste for sine sju uker gamle tvillinger. Til tross for at han har håndtert rollen som nybakt far på strak arm, gikk ikke alt som planlagt da han gikk ned på kne for å spørre om Amal ville gifte seg med ham.

Da han spurte henne om hun ville gifte seg med ham, brukte hun nemlig god tid før hun svarte - noe som gjorde skuespilleren svært stressa.

- Jeg er kokken i familien. Jeg lagde en slags pasta, ikke noe imponerende. Da vi drakk champagne etter middagen, fortalte jeg henne at det lå en lighter til å tenne lys i skuffen og da fant hun ringen, forklarer han, og legger til at alt lå til rette for et uforglemmelig frieri.

Det skulle imidlertid vise seg at Amal ble tatt på senga da han stilte det store spørsmålet, og at hun var ikke redd for å bruke den tida hun trengte.

- Jeg satt på knærne i 20 minutter mens jeg ventet på at hun skulle si ja. Hun var så sjokkert, sier 56-åringen.

SLITEN: George og Amal giftet seg i 2014 og nå er de blitt foreldre. De trives begge svært godt i rollene, men avslører at det tærer på kroppen. Her er det berømte paret sammen på rød løper tidligere i år. Foto: AP
SLITEN: George og Amal giftet seg i 2014 og nå er de blitt foreldre. De trives begge svært godt i rollene, men avslører at det tærer på kroppen. Her er det berømte paret sammen på rød løper tidligere i år. Foto: AP Vis mer

- Hun sa bare «Goody, Goody», noe som ikke er så veldig romantisk, legger han til.

Hans daværende kjærestes respons gjorde Clooney usikker.

- Min eneste redsel var at hun mente det var for tidlig. Men det var ingen tvil om at vi var riktig for hverandre og at vi var et godt team. Vi ble et team og med det samme følte vi oss lykkelige, og vi har vært det siden, sier han.

Viste seg offentlig

Siden Ella og Alexander kom til verden i begynnelsen av juni, har stjerneparet holdt en særdeles lav profil, men i forrige uke viste de seg offentlig for første gang under en filmfest i Venezia i Italia.

Der var det duket for premiere på George Clooneys film, «Suburbicon» som han har vært med å regissere.

I forkant av den røde løperen var fotografene kjappe til å fange bilder av George og kona, advokat og aktivist Amal, da de kom gående ut av hotellet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!