Kim Kardashian og Kris Humpries:

Gift i 72 dager. Nå svarer han på bløffryktene

Eksmannen til realitystjerna reflekterer over ekteskapet.

SKILTE SEG ETTER 72 DAGER: Kris Humphries og Kim Kardashian sitt forhold var en stor del av offentligheten ettersom det ble vist i realityprogrammet «Keeping Up With The Kardashians». Ekteskapet varte derimot ikke lenger enn 72 dager. Foto: NTB scanpix
SKILTE SEG ETTER 72 DAGER: Kris Humphries og Kim Kardashian sitt forhold var en stor del av offentligheten ettersom det ble vist i realityprogrammet «Keeping Up With The Kardashians». Ekteskapet varte derimot ikke lenger enn 72 dager. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De aller fleste «Keeping Up With The Kardashians»-fans husker nok bruddet mellom basketballspiller Kris Humphries (34) og Kim Kardashian (38) i 2011.

Eksparet skilte seg etter bare 72 dager som rette ektefolk, og det ble i seinere tid spekulert på om bryllupet var en bløff og et PR-stunt. Anklagene haglet, men paret hevdet å være stormforelskede.

Siden den gang har det vært nokså stille fra basketproffen, som trakk seg tilbake etter skilsmissen. Nå forklarer han, i et blogginnlegg for The Player's Tribune, hvorfor.

NY SESONG: Den 16. sesongen av «Keeping up with the Kardashians» er rett rundt hjørnet, og den siste traileren tyder på at det blir en svært dramatisk sesong. Video: E! Entertainment Vis mer

Forholdet var ekte

- Det ironiske i min karriere er at jeg først fant ut hva slags basketballspiller jeg var da jeg kom til Nets. Jeg følte endelig at jeg visste hvem jeg var. Også møtte jeg ei jente som var veldig kjent, og jeg giftet meg, skriver han, og fortsetter:

- Jeg burde ha visst hva jeg gikk inn i, jeg var definitivt naiv om hvor mye livet mitt kom til å forandre seg. Men det eneste som plager meg er når andre sier at ekteskapet mitt var en bløff, skriver Humphries.

VAR VANSKELIG: Basketballspilleren Kris Humphries skriver i blogginnlegget at han ikke visste hvordan han skulle håndtere skilsmissen med realitystjerna. Foto: NTB scanpix
VAR VANSKELIG: Basketballspilleren Kris Humphries skriver i blogginnlegget at han ikke visste hvordan han skulle håndtere skilsmissen med realitystjerna. Foto: NTB scanpix Vis mer

Med dette avviser han altså en gang for alle at de giftet seg for å få oppmerksomhet, men fordi de var forelska i hverandre.

- Det var definitivt mye fra den verdenen der som ikke var helt ekte. Men forholdet vårt var hundre prosent reelt. Da vi innså at det ikke fungerte så sugde det. Det er aldri enkelt å bli ydmyket på den måten, fra både venner og familie. Når det spiller seg ut i offentligheten, foran hele verden - det er noe helt annet. Det er brutalt.

Det er tydelig at skilsmissen gikk hardt inn på Humphries, og han forteller at bruddet var brutalt ettersom forholdet var en så stor del av offentligheten. Han stilte blant annet spørsmål ved om folk likte ham på grunn av idrettsprestasjonene hans eller fordi han var kjendis.

DETTE ER ØVELSEN: Norske Johanna Grønneberg har trent Kim Kardashian i Los Angeles. Det var spesielt en øvelse stjerna likte ekstra godt. Vis mer

Slet med angst

I de påfølgende månedene etter bruddet med Kardashian forteller sleit han med angst.

- Det var omtrent et halvt år hvor jeg var på et mørkt sted. Jeg ville ikke forlate hjemmet mitt. Du føler at. Jeg vet ikke. hele verden hater deg, men de vet ikke engang hvorfor. De kjenner deg ikke i det hele tatt. De gjenkjenner bare ansiktet ditt.

TØFF SKILSMISSE: Kris Humphrey skriver i blogginnlegget at skilsmissen gikk hardt innpå ham, og at det var en periode han ikke ville forlate huset. Foto: NTB scanpix
TØFF SKILSMISSE: Kris Humphrey skriver i blogginnlegget at skilsmissen gikk hardt innpå ham, og at det var en periode han ikke ville forlate huset. Foto: NTB scanpix Vis mer

Både forberedelsene og selve bryllupet til Kim Kardashian og Kris Humphries var meget offentlig, ettersom det ble sendt på tv. Det ekstravagante bryllupet, der hun blant annet skiftet brudekjole tre ganger, ble sendt som en del av familiens eget realityprogram «Keeping Up With The Kardashians», og skal ha skaffet høye seertall til programmet.

2017, seks år etter bruddet med Humphries, fortalte Kardashian om ekteskapet med basketballspilleren da hun gjestet «Watch What Happens Live With Andy Cohen.»

Ifølge ETonline fortalte realitystjerna at hun innså at ekteskapet med Humphries ikke kom til å vare omtrent med en gang etter at de hadde giftet seg.

- På det tidspunktet tenkte jeg bare «Herregud, jeg er 30 år gammel. Jeg må gifte meg», innrømmet hun og la til:

- Jeg tror mange jenter går gjennom det samme, hvor de frykter at de begynner å bli gamle og at alle vennene dine har barn. Så det var mer det som var situasjonen, men jeg visste allerede på bryllupsreisen at det ikke kom til å fungere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer