Rune Larsen:

Gift med 24 år yngre kjæreste

Den folkekjære musikeren har giftet seg med sin Anne Veddeng.

GIFT: Rune Larsen har giftet seg med Anne Veddeng. Her avbildet utenfor Wallmans i Oslo. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
GIFT: Rune Larsen har giftet seg med Anne Veddeng. Her avbildet utenfor Wallmans i Oslo. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april 2020 avslørte Se og Hør at Rune Larsen (74) hadde funnet lykken med Anne Veddeng (50), som er hans faste duettpartner.

Ett år seinere, i juni 2021, kunne Larsen røpe at han hadde tatt forholdet et steg videre - han hadde fridd til Veddeng.

Nå skriver Se og Hør at paret har giftet seg.

- Vi har lenge tenkt på at vi skulle formalisere forholdet vårt med en forlovelse, men vi fant aldri tid og sted som vi syntes var egnet og romantisk nok. En forlovelse må jo være noe spesielt som vi kan se tilbake på, uttalte han den gangen til Se og Hør.

FEIRET SAMMEN: - Nå er det party, party, var Lothepus’ klare budskap da han dukket opp med Hannah Kirsebom Thommessen før bryllupsfesten. Video: Rød Løper. Vis mer

Fredag kunne paret endelig gi hverandre sitt «ja». Nå er nemlig endelig Larsen og Veddeng mann og kone, etter at de fredag ettermiddag giftet seg i Mariakirken i Bergen. Det skriver Se og Hør.

At bryllupet fant sted i Bergen er ingen stor overraskelse, Larsen har tidligere uttalt seg om hjembyen sin.

- Jeg er skikkelig bergenspatriot og kan ikke tenke meg å flytte herfra. I tre år bodde jeg i Trondheim, og da savnet jeg byen min fælt. Bergen er akkurat passe stor. Får du ut en idé, når den hele byen, har han tidligere sagt til Dagbladet.

GIFT: Realitystjerna Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Veddeng jobber til daglig som overlege ved Kvinneklinikken i Bergen, i tillegg til å samarbeide med Larsen om musikk.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer