«Dog the Bounty Hunter»:

Gift to år etter konas død

Realityprofilen lot ikke familiebråket ødelegge bryllupsdagen.

GIFT PÅ NY: To år etter at kona døde er Duane Chapman nå gift igjen. Her avbildet med sin avdøde kone Beth Chapman. Foto: Wade Payne / Invision / AP / NTB
GIFT PÅ NY: To år etter at kona døde er Duane Chapman nå gift igjen. Her avbildet med sin avdøde kone Beth Chapman. Foto: Wade Payne / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

«Dog the Bounty Hunter», eller Duane Chapman (68) som han egentlig heter, har endelig giftet seg med sin Francie Frane. I dagene opp mot bryllupet var det alt annet enn fredelig, og spesielt et par av døtrene til Chapman skapte furore - og gikk hardt ut mot faren.

Det som i utgangspunktet startet som beskyldninger om at de ikke var invitert til farens store dag, endte med grove rasismeanklager.

Krangling til side, Dog har nå omsider fått sin nye kone - to år etter at kona Beth Chapman døde av kreft.

Ifølge ET Online giftet realitystjerna seg med Francie Frane i Colorado torsdag denne uka. Både Dog og Francie har tidligere mistet en partner, noe de naturligvis bar med seg på bryllupsdagen.

- Vi har gjort det privat, og i våre løfter til hverandre, vi vil hedre dem. Vi hedrer dem hele tida, og det vil vi fortsette å gjøre gjennom livet. Gjennom livet vårt sammen vil vi fortsette å gjøre det. De vil alltid være en del av det, sa Francie til nettstedet før bryllupsdagen.

Mens hun videre delte detaljer om både kjolen og bryllupskaka og sa hun hadde mer «bling» på seg enn hun trodde hun skulle, mente Dog at bryllupet deres ville bli årets kjendisbryllup.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer