«Gift ved første blikk»:

«Gift ved første blikk»-par får egen tv-serie

Slik gikk det med årets par.

KJÆRLIGHET PÅ TV: I likhet med tidligere sesonger forsøkte tre par å finne kjærligheten på tv. Vi har tatt en prat om hvordan det går i dag. Foto: TVNorge / Discovery
KJÆRLIGHET PÅ TV: I likhet med tidligere sesonger forsøkte tre par å finne kjærligheten på tv. Vi har tatt en prat om hvordan det går i dag. Foto: TVNorge / Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For femte gang har TVNorge satset på kjærlighetsprogrammet «Gift ved første blikk», hvor seks single nordmenn blir satt sammen i par. Som tittelen tilsier, gifter parene seg første gang de møtes, og skal leve sammen i ekteskap.

Ved siden av de tre parene følger vi et ekspertpanel - bestående av en psykolog, en prest, en parterapeut og en sosialantropolog. Disse har hatt i oppgave å sette sammen de ulike parene, basert på blant annet personlighetstester og dybdeintervjuer.

Egen serie

I år ble det full klaff for ett av parene, og et halvt års tid etter at tv-kameraene ble skrudd av i fjor er det fremdeles gift.

Joakim Aleksander Mäkiperä (39) og Sara Jansson Ishqair (29) har bare kjent hverandre i seks måneder, men har allerede kjøpt seg leilighet på Grünerløkka sammen og snakker om barn.Suksessen mellom de to har også sørget for en helt egen spin-off-serie, nemlig «Lykkelig gift ved første blikk?». Til Dagbladet forteller paret at seerne kan forvente et ekte bilde av et forhold som er i utvikling, både på godt og vondt.

- Alle forhold har sine opp- og nedturer, og vi ønsker å vise fram akkurat dette. Vi vil vise fram det som gjør oss gode, og hvorfor vi fungerer så godt sammen, forteller paret, som legger til at dette overhodet ikke var noe de hadde forventet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer